Alkatrészek postázása

Jó internetes megjelenésünknek köszönhetően, sok megrendelésünk van letört pajzsok szerelésére, cseréjére, feltört kínai ajtózár betétek prémium kategóriásítására, másodzár- és telepítésére HiSec és kínai ajtókra egyaránt.

Emellett a jól menő üzletág mellett, vidékről sokan megkeresnek minket, hogy értékesítünk-e már meglévő HiSec ajtóba zárakat, kilincseket. Persze, mi nem mondunk nemet, így tulajdonképpen az ügyfélnek az ár, és a nyitási irány pontosítása után, hétköznap, már másnapi kiszállítással a kezében lehet a megrendelt termék. Postáztunk már az ország összes megyéjébe, negatív visszajelzést még nem kaptunk. Ha bármi kérdés, vagy probléma merülne fel, készségesen állunk az ügyfelek rendelkezésére.

A feladott doboz tartalma a megrendelt termék (zárszerkezet, zárbetét, kilincs), precízen és törés elleni csomagolásban, illetve a dobozban megtalálható még a számla és egy névjegykártya is.

Az ügyfél a csomagot utánvéttel fizeti a kézbesítőnek, ezt az összeget mi kb. egy hét után kapjuk meg. A postaköltség általában súly függvénye, amely kb. 1800-3000 Ft között mozog. Ez még mindig jóval olcsóbb, mintha pl. Szegedről eljönnének Fótra a cégünkhöz.