Barlock hevederzár

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a HiSec ajtó önmagában, a befeszítés ellen, még a 20 ponton hirdetett záródási pontjai ellenére sem véd megfelelően.

A fő probléma az ajtó szerkezete, anyaga, ami hajlékony, puha lemez, illetve a többirányú záródási pontok végei sem tömör acélból vannak. Erősebb pajszer alkalmazása esetén, a HiSec ajtó megrongálódik, és ki is nyílik. Ezt a dolgot lehet szépíteni, hogy egyzáras, vagy kétzáras, ha a betörő egy erős erőkarral áll neki, akkor az ki fog nyílni.

Az előző cikkeinkben a zárbetéttörésről és a finomnyitásról írtunk, ezek ellen 100 százalékos védelmet nyújt az RB zárbetét. Ám az ajtó befeszítése ellen, csak egy minőségi, erős, masszív hevederzár felszerelése nyújt kellő védelmet. E hevederzár felszerelése mindig nagy körültekintést igényel, hiszen csak úgy érdemes az ajtólapra telepíteni, ha a hevederzár két oldalán kijövő acéltüskék a falba fúródva tartanak, vagy pedig saját konzoljukba tudnak záródni.

Több HiSec ajtót is láttunk már befeszítve, és mindegyiken sikeres volt a behatolás. Ezekből az ajtókból már nem lehet működőképes bejárati ajtót csinálni. Ilyenkor egy másik biztonsági ajtó szükséges, ami, igazi acélajtó esetén, 250 ezer forintnál kezdődik. Mi egy prémium kategóriás Barlock hevederzárat, egy MABISZ minősítéssel ellátott, profi zárbetéttel együtt, kompletten, 60.000 Ft-ért szerelünk fel Budapest területén. Azért a két ár között nagy különbség van, hiszen 60.000 Ft-ot mindenkinek megér a biztonság! Várjuk hívását!