Ha megveszik, felszereljük

Van olyan ügyfél, aki nem szereti, ha az ajtajához, ajtózárjához a zárszerviz cég szolgáltatja, viszi a helyszínre az alkatrészeket, mint pl. kilincs, zárszerkezet, zárbetét.

Ezzel nincs is semmi gond, mindenkinek szabad gondolkodása van, azt csinál, amit akar. Maximum, ha rosszat vásárol, akkor külön kiszállási díjat fog fizetni ezért a dologért. Ám többnyire az emberek valamilyen módon eltalálják ezeket a méreteket, minőségeket. Ha valaki úgy gondolja, hogy ő inkább megvásárolja a terméket és tőlünk csak szervizszolgáltatást kér, akkor nagyon szívesen segítünk neki.

Minden feladatnál, pl. zárbetét csere, zárszerkezet- vagy kilincs csere egyedi árakat szoktunk az ügyfélnek kiajánlani. Ezek az árak mindig bruttóban értendők. Mi soha nem beszélünk nettó árakról, mert cégünk csakis számla ellenében dolgozik, ez nélkül el sem vállaljuk a munkát. Ezek a szerelési árak kb.10-15 ezer Ft között mozognak. Az ár tartalmazza a Budapesten történő helyszíni kiszállásunkat, és 1 – 1 ½ órás munkavégzésünket.

Amit hangsúlyoznánk, hogy ha az ügyfél megveszi a HiSec ajtóba való, pl. Abus zárbetétet, és az rövid időn belül tönkremegy, vagy nem nyílik a zár, mi erre semmilyen garanciát nem tudunk vállalni! Az ügyfél vásárolta a zárat, az a garanciavállaló, aki ezt eladta neki. Ilyenkor a számlán sem az szerepel, hogy zárbetét csere, hanem az, hogy zárszerelés.

Ezt csak azért írjuk le, mert sajnos fordult már elő, hogy vásárolt valaki egy Sib zárbetétet és egy fél év múlva felhívott minket, hogy forog a kulcs körbe-körbe, és nem nyílik az ajtó. Sajnos mi ezzel nem tudunk mit csinálni, szívesen kinyitjuk az ajtót, de a zárbetét silány minősége miatt ez várható volt. Persze nem hitt nekünk az ügyfél, ezért most még pluszba ki kell fizetnie egy nyitási díjat, illetve a zárbetétet szét kellett fúrni, amit már nem fognak visszavenni az üzletben, tehát venni kell egy másikat, úgyhogy nem is sorolom tovább.