HiSec ajtó zárbetétek kulcsainak másolása

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy a weboldalunkon lévő információkat az ügyfelek nem igazán értékelik, tulajdonképpen gyakran még csak el sem olvassák őket. Pedig a weboldal értük jött létre.

Cégünk a kínai ajtók zárcseréjével, zárszervizelésével, zárbetét-, zárszerkezet-, kilincs/pajzs cserével, ajtónyitással/zárnyitással foglalkozik. Foglalkozunk továbbá BARLOCK hevederzár szereléssel, vagy Potent biztonsági másodzár szereléssel a kínai ajtóra, a befeszítéssel történő betörések megelőzése céljából.

Kínai ajtók kulcsainak másolásával nem foglalkozunk! A fejléc képen lévő kínai kulcsok nem azt jelentik, hogy lemásoljuk őket, hanem beazonosításként szolgálnak arra, hogy az emberek felismerjék a kulcsokat, ami alapján be tudják azonosítani az ajtajukat zárprobléma esetén.

Kulcsmásolást kizárólag partnerünk, a Kulcskirály zárszaküzlet végez! A Kulcskirály egy teljesen különálló cég, nem mi vagyunk. Ők bármilyen kínai kulcsot le tudnak másolni, a konkurenciával ellentétben!  A Hisec ajtók kulcsainak a másolásával kapcsolatban hívják a Kulcskirály üzletet a 06-1-312-2064 telefonszámon, vagy fáradjanak be a Nyugatinál lévő üzletbe! Cím: Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63. Nyitva tartás: hétfő – péntek: 8-18, szombat: 9-13.

Weblapunk minden aloldalán fel van tüntetve a telefonszámunk, zárszerviz ügyben keressenek minket. Partnerünk kulcsmásolással kapcsolatos aloldalain, pedig az ő saját elérhetőségük szerepel. A két dolog két különféle szakma, és mi két külön cég vagyunk.