Összekeveredve a sok weboldal között

hisec, kínai ajtózár, kínai ajtózár budapest, hisec zárEgy újabb, rendszeresen előforduló dolog történt ma velünk, amikor is egy ügyfél telefonált.

Érdeklődött, hogy mennyibe kerül a kilincsgarnitúra, mert az övé letörött. Mi szépen elmondtuk neki, hogy szerviz-szolgáltatás keretében 28.000 Ft, amennyiben ő szeretné megvásárolni, akkor, az erősített változat 14.700 Ft.

Erre felháborodottan közölte, hogy hogyan képzeljük, mert ez átverés, elvégre a weblapunkon 4.000 Ft szerepel. Na, gondoltuk megint valaki, aki összekeverte a weblapokat. Megkérdeztük, hogy hol látta ezt, melyik oldalunkon. Erre természetesen egy másik weboldal címét olvasta be, ahol ráadásul nem is a HiSec ajtóra való kilincs/pajzs garnitúra árát nézte, hanem egy egyszerű kilincsét.

Nem igazán fűznénk hozzá további kommentet, talán annyit, hogy érdemes lenne mindig az adott oldalon maradni, ha kérdésünk van, illetve, ha mindenképp szükséges több, hasonló témakörű weblapot megnyitni, akkor a telefonálás előtt mindig az adott oldalon maradni, hogy ne legyenek félreértések!

Mi mindenesetre, az Alkatrész vásárlás menüpontban írunk termék árakat, amelyek minden esetben azonosak a telefonban megadott árainkkal is. Áraink fix árak, az ÁFA-t tartalmazzák, alkunak helye nincs.