HiSec biztonsági ajtó szerviz, munka megrendelés

Zárszerviz vállalkozásunk erre az ajtóra, termékre szakosodott, hozzáértésünk kimagasló színvonalú. Nagyon régóta végezzük ezt a szolgáltatást, ami magába foglalja a komplett zárcserét, a törött kilincs cseréjét, az ajtóbeállítást, a meghibásodás- és szükség szerinti ajtó- és zárnyitást.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Miért vegyünk vagy ne vegyünk HiSec, Secdoors és TerraSec ajtót?

Nyilvánvaló, hogy a legtöbb vásárlás esetén az ár, ami dominál a magyaroknál. Jó a marketing a kínai ajtók esetében, az ügyfelet azonban félrevezeti arról az útról, ami egy jobb, biztonságosabb ajtó felé mutatna. Többek között ilyen a világító kilincs, a kódolható kulcsok, a rejtett zsanérok, a mágneses tömítés és még sorolhatnánk, de ezek csak esztétikai hivatkozások. A kínai ajtóknál a biztonságra egyáltalán nem fektettek hangsúlyt és minden reklám ellenére az ajtó nem acélajtó!

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec ajtó zárbetét – meddig bírja a gyári

A HiSec ajtók kínai zárbetétjeivel kapcsolatban megoszló vélemények vannak, hiszen van olyan ügyfél, akinek már 10 éve hibátlanul, problémamentesen működik, de van az ellenoldal is, akinek a beépítéstől kezdve csak a probléma és gond van vele.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

A kínai ajtó megerősítése, mielőtt betörnének

A kínai bejárati ajtóval rendelkező lakástulajdonosok számára a rossz hír, hogy a kínai gyári betéteket egy perc alatt kinyitják a betörők és ugyanúgy vissza is zárják, mintha ott sem jártak volna. Viszont van jó hír is, mégpedig, hogy létezik ez ellen védekezési módszer.  A betörések 90 százaléka a zárbetét piszkálásával, manipulálásával történik és a maradék 10 százalék, mikor törnek, zúznak, azaz zártöréssel mennek be a kínai ajtón.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec kilincs csere tanácsok

A 10.000 darabszámot is bőven meghaladja a Magyarországon már beszerelt HiSec ajtók száma, és ez -az eddigi eladások alapján- szépen lassan felkúszik majd 25.000-30.000-re előbb vagy utóbb. Köszönhető ez a jó a marketingnek és, hogy a piacon a legolcsóbbnak számít ez a márka. Igaz, mikor az emberek megveszik az ajtót, akkor nem mondják el nekik, hogy a kilincs előbb-utóbb le fog törni kívül vagy belül, vagy egyszerűen a rugó törik majd el és lógni kezd a markolat.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec ajtó tudnivalók

A világító kilincses HiSec ajtók 3 perces áttörésgátlással bírnak, azaz a Mabisz által minősítve vannak. A biztosítói követelménynek megfelelnek, miszerint a két zár minimum 30 cm-re helyezkedjen el egymástól és több reteszelési ponttal rendelkezzen.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Ledes, kéken világító kilincs csere

Ha Önnek eltörik, elkopik vagy megnyúlik a rugó a kilincsben, hívjon minket! Mi kiszállási díj nélkül, egy év garanciával biztosítjuk a komplett kilincs-cserét Budapesten. Igyekszünk sokkal jobb anyag-minőségű kilincsgarnitúrát használni a beszerelésénél, mint ami eleve az ajtón volt, és ha szükséges, az utólagos ajtóigazítást, turbózást is elvégezzük. A letört kínai kilincs cseréjére itt tud ajánlatot kérni tőlünk.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec-lemezajtó szerviz Budapesten kiszállással

Vállalkozásunk a kínai csodaajtók szervizelésére, karbantartására, zárjainak cseréjére specializálta magát. Ügyeleti jelleggel, kiszállási díj nélkül, szakszerűen, garanciával, jó szakemberekkel dolgozunk az év minden napján, nonstop szolgáltatóként. Főként Budapesten vállalunk szerelési munkákat, mint pl. betörésbiztos zárbetét csere a kínai ajtókban, kulcsvesztés miatti ajtónyitás-zárnyitás, világító- és fix gombos pajzs csere. Árainkról, díjszabásunkról, időpontokról telefonon tud érdeklődni a diszpécseres kollégánknál.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár