Letört kínai HiSec ajtó kilincs cseréje Budapesten

Azoknak a kínai HiSec, Secdoors vagy TerraSec ajtó tulajdonosoknak, akiknek ilyen remek ajtójuk van, és ki- vagy bemenetkor a külső vagy belső világító kilincs eltörött, lefittyedt, mi vagyunk a megoldás a kilincs cserére, az új kilincs felszerelésére, az ajtó további kényelmes működése érdekében!

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec ajtó zárbetét csere zárszervizzel, kiszállással

A HiSec ajtó zárcsere szükségessége nem kérdés! A HiSec ajtó zárbetét cseréje a biztonság érdekében elengedhetetlen! Ezeket megérteni minden olyan HiSec ajtóval rendelkező ügyfélnek fontos, akiknek még az ajtózárat a régi, fekete, piros, sárga színű kulcsokkal működtető zárbetét vezérli. Ezek a kínai zárbetétek mondhatni csak a huzat ellen védenek.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Zárcsere a betörés megelőzésére a HiSec bejárati ajtónkon

Nagyon fontos mindenki számára a biztonság, hiszen olyan világot élünk, amikor bármikor kirabolhatnak az utcán, ellophatják a táskánkat benne a lakáskulccsal együtt. Ennek megelőzésére sajnos nem tudunk felkészülni, maximum védekezni lehet, de a zárcserére, sőt a lakásajtó biztonságossá tételére viszont előkészülhetünk.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Fix gombos zárcímer szerelése HiSec ajtóra

A legtöbb HiSec ajtó a gyártó által készített és a forgalmazó által behozott állapotban, kilincs/kilincses kivitelben van értékesítve és beépítve, ami teljesen megszokott. Előnye a könnyű használat. Hátránya, hogy minden esetben belülről be kell zárni az ajtót, ha otthon vagyunk, különben a kilinccsel kívülről bárki kinyithatja. Nagyon ritkán találkozni gombos kivitelű kínai ajtókkal.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Kínai Secdoors ajtó kilincs csere

Ezek a Kínában készült bejárati ajtók kinézetre ugyanolyanok, mint pl. a HiSec ajtók. Maximum az ajtó vastagsága, a zárszerkezet formája, a zárbetét mérete és profilja lehet eltérő. Egy laikus számára ez azonban szemmel nem észrevehető.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár