A kínai ajtó megerősítése, mielőtt betörnének

A kínai bejárati ajtóval rendelkező lakástulajdonosok számára a rossz hír, hogy a kínai gyári betéteket egy perc alatt kinyitják a betörők és ugyanúgy vissza is zárják, mintha ott sem jártak volna. Viszont van jó hír is, mégpedig, hogy létezik ez ellen védekezési módszer.  A betörések 90 százaléka a zárbetét piszkálásával, manipulálásával történik és a maradék 10 százalék, mikor törnek, zúznak, azaz zártöréssel mennek be a kínai ajtón.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec kilincs csere tanácsok

A 10.000 darabszámot is bőven meghaladja a Magyarországon már beszerelt HiSec ajtók száma, és ez -az eddigi eladások alapján- szépen lassan felkúszik majd 25.000-30.000-re előbb vagy utóbb. Köszönhető ez a jó a marketingnek és, hogy a piacon a legolcsóbbnak számít ez a márka. Igaz, mikor az emberek megveszik az ajtót, akkor nem mondják el nekik, hogy a kilincs előbb-utóbb le fog törni kívül vagy belül, vagy egyszerűen a rugó törik majd el és lógni kezd a markolat.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec ajtó tudnivalók

A világító kilincses HiSec ajtók 3 perces áttörésgátlással bírnak, azaz a Mabisz által minősítve vannak. A biztosítói követelménynek megfelelnek, miszerint a két zár minimum 30 cm-re helyezkedjen el egymástól és több reteszelési ponttal rendelkezzen.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Ledes, kéken világító kilincs csere

Ha Önnek eltörik, elkopik vagy megnyúlik a rugó a kilincsben, hívjon minket! Mi kiszállási díj nélkül, egy év garanciával biztosítjuk a komplett kilincs-cserét Budapesten. Igyekszünk sokkal jobb anyag-minőségű kilincsgarnitúrát használni a beszerelésénél, mint ami eleve az ajtón volt, és ha szükséges, az utólagos ajtóigazítást, turbózást is elvégezzük. A letört kínai kilincs cseréjére itt tud ajánlatot kérni tőlünk.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec-lemezajtó szerviz Budapesten kiszállással

Vállalkozásunk a kínai csodaajtók szervizelésére, karbantartására, zárjainak cseréjére specializálta magát. Ügyeleti jelleggel, kiszállási díj nélkül, szakszerűen, garanciával, jó szakemberekkel dolgozunk az év minden napján, nonstop szolgáltatóként. Főként Budapesten vállalunk szerelési munkákat, mint pl. betörésbiztos zárbetét csere a kínai ajtókban, kulcsvesztés miatti ajtónyitás-zárnyitás, világító- és fix gombos pajzs csere. Árainkról, díjszabásunkról, időpontokról telefonon tud érdeklődni a diszpécseres kollégánknál.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec kilincs csere házilag

Az elmúlt 10 évben több ezer kilincset cseréltünk és szereltünk fel kilincs- és rugótörésből kifolyólag. Mindig azt szokták kérdezni, hogy miért kerül 28.000 Ft-ba a kilincs-csere, ha csak két csavart kell eltávolítani és visszatekerni. Így közkívánatra megadjuk a lehetőséget mindenkinek erre a „Szereld magad!” mozgalom keretében. Így pénzt tud spórolni önmagának, nekünk meg pénzt és ideget. Annyi segítséget azért adunk a vásárlás előtt, hogy a különböző gyártásból származó kínai ajtókkal lehet dolga, pl. HiSec, Secdoors, TerraSec, sima- és világító kilincses, csíkos- vagy pöttyös kivitelű, jobbos- vagy balos nyitású.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Miért kell a kínai ajtókban zárat cserélni

Mind a HiSec, Secdoors és a TerraSec ajtók esetén a betörők kidolgoztak és rendszeresítettek egy olyan zárnyitási, behatolási trükköt, ami hangtalan, nyomtalan, percek alatt nyitva van az ajtó és máris szabadon garázdálkodnak a lakásban, míg senki nincs otthon.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec ajtón zárcsere kulcsvesztés, kulcslopás miatt

Sokan nem is fogják fel, hogy milyen jelentősége és súlya van, ha elhagynak egy lakáskulcsot és nem cseréltetnek zárat. Pedig a lakásunkban értéktárgyak, személyes tárgyak, emlékek, dokumentumok vannak, azaz az egész életünk ott van. Nem is beszélve a magánszféráról, amit a betörő megzavar, felkavar, megsért.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Dunakeszi zárszerviz HiSec ajtókon

Zárszerviz szolgáltatásunk Budapest után Dunakeszire fókuszál. Semmilyen külön díjszabást ez nem jelent a megrendelő számára, mert távolságban elenyésző, illetve vannak olyan kollégáink, akik Fóton és Dunakeszin laknak már évek óta.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár