Honnan vegyünk vagy szereltessünk kínai ajtót?

Ha mindenféleképp a vásárlás mellett döntenek, akkor a barkácsáruházat el kell felejteni (lásd bővebben lentebb), és megmaradni a neten forgalmazott HiSec ajtónál, hiszen abból adtak el a legtöbbet, az már be van vezetve a piacon. Van múltja, jelene és jövője is. Egyre többen veszik a kedvező ára miatt, egyre többet is törnek fel, nekünk is több a szervizes megrendelésünk, így mindenki jól jár, csak épp a vásárló nem. Persze ezek nagy szavak, de ez a valóság. Nyilván értjük a szűk keresztmetszetet, az anyagi oldalt, mert a legtöbben 100-120 e Ft-ból szeretnének bejárati ajtót a régi, rozoga panelajtó helyett. Ez esztétikailag, szigetelésileg jobban megállja a helyét, de a hosszútávú minőségi és biztonsági feladatot már nem egészen látja el.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec kilincs, ajtózár tartozékok beszerelése

A kínai HiSec, Secdoors és TerraSec ajtótulajdonosoknak folyamatos problémát és kiadást okoz a rengeteg rossz, silány anyagból készült alkatrész, ami nekünk munkát és bevételt generál. Itt nem csak a régi ajtókkal van baj, aminél letörik a kilincs, elkopik a zárszerkezet, bemennek a betörők, hanem már az újaknál is, a rossz beépítés következtében. Ha egy kínai ajtót rosszul építenek be, annak ki- és beszerelésével nem foglalkozunk, maximum egy utólagos beállítást tudunk eszközölni. Kilincs- és zárcsere, kulcs, zár, zárszerkezet, kopás elhasználódottság miatti gyors szakszerviz ellátást biztosítunk, helyszíni munkavégzéssel, kiszállási díj nélkül.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec biztonsági ajtó szerviz, munka megrendelés

Zárszerviz vállalkozásunk erre az ajtóra, termékre szakosodott, hozzáértésünk kimagasló színvonalú. Nagyon régóta végezzük ezt a szolgáltatást, ami magába foglalja a komplett zárcserét, a törött kilincs cseréjét, az ajtóbeállítást, a meghibásodás- és szükség szerinti ajtó- és zárnyitást.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Miért vegyünk vagy ne vegyünk HiSec, Secdoors és TerraSec ajtót?

Nyilvánvaló, hogy a legtöbb vásárlás esetén az ár, ami dominál a magyaroknál. Jó a marketing a kínai ajtók esetében, az ügyfelet azonban félrevezeti arról az útról, ami egy jobb, biztonságosabb ajtó felé mutatna. Többek között ilyen a világító kilincs, a kódolható kulcsok, a rejtett zsanérok, a mágneses tömítés és még sorolhatnánk, de ezek csak esztétikai hivatkozások. A kínai ajtóknál a biztonságra egyáltalán nem fektettek hangsúlyt és minden reklám ellenére az ajtó nem acélajtó!

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec ajtó zárbetét – meddig bírja a gyári

A HiSec ajtók kínai zárbetétjeivel kapcsolatban megoszló vélemények vannak, hiszen van olyan ügyfél, akinek már 10 éve hibátlanul, problémamentesen működik, de van az ellenoldal is, akinek a beépítéstől kezdve csak a probléma és gond van vele.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

A kínai ajtó megerősítése, mielőtt betörnének

A kínai bejárati ajtóval rendelkező lakástulajdonosok számára a rossz hír, hogy a kínai gyári betéteket egy perc alatt kinyitják a betörők és ugyanúgy vissza is zárják, mintha ott sem jártak volna. Viszont van jó hír is, mégpedig, hogy létezik ez ellen védekezési módszer.  A betörések 90 százaléka a zárbetét piszkálásával, manipulálásával történik és a maradék 10 százalék, mikor törnek, zúznak, azaz zártöréssel mennek be a kínai ajtón.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec kilincs csere tanácsok

A 10.000 darabszámot is bőven meghaladja a Magyarországon már beszerelt HiSec ajtók száma, és ez -az eddigi eladások alapján- szépen lassan felkúszik majd 25.000-30.000-re előbb vagy utóbb. Köszönhető ez a jó a marketingnek és, hogy a piacon a legolcsóbbnak számít ez a márka. Igaz, mikor az emberek megveszik az ajtót, akkor nem mondják el nekik, hogy a kilincs előbb-utóbb le fog törni kívül vagy belül, vagy egyszerűen a rugó törik majd el és lógni kezd a markolat.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

HiSec ajtó tudnivalók

A világító kilincses HiSec ajtók 3 perces áttörésgátlással bírnak, azaz a Mabisz által minősítve vannak. A biztosítói követelménynek megfelelnek, miszerint a két zár minimum 30 cm-re helyezkedjen el egymástól és több reteszelési ponttal rendelkezzen.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár