Kínai – HiSec ajtó

HiSec ajtó

Amit a HiSec ajtóról érdemes tudni, hogy ez egy kínai importból származó, bejárati, lemezajtó. A belsejében valamilyen szigetelés található. A HiSec ajtó már a jobb kategóriájú ajtók közé tartozik a kínai ajtók között. A HiSec ajtók két, különálló zárszerkezettel vannak ellátva, hivatalosan 15+ 1 ponton záródó reteszeléssel. Egy, már az erősített vázzal rendelkező, világító ledes kilincsgarnitúra van rá felszerelve, ami lehet kilincs-kilincs vagy gomb-kilincs változatú. Egy halszemoptikás kitekintő biztosítja a kívülre történő kilátást. Színeire inkább a fehér, a sötét mogyoró, a cseresznye, illetve az aranytölgy színek a jellemzők.

Az ajtó jobb felső sarkában egy narancssárga-piros, ovális formában a HiSec felirat feltüntetve. Az ajtó vastagságának függvényében, a zárszerkezetek három különböző zárbetéttel vannak ellátva. Ezek aszimmetrikusan eltolt zárbetétek. 5 kulcs tartozik az alsó- és 5 kulcs a felső zárbetéthez.

Budapesten nagyon sok lakás ajtaját védi HiSec biztonsági ajtó. Szinte nincs olyan lépcsőház, ahol ne találkoznánk emeletenként legalább egy ilyen ajtóval. Ha a HiSec ajtó pontosan, precízen van beépítve, akkor a róla leírt hő- és hangszigetelés tényleg valós adat, valamint a biztonsági fokozata is többet ér, mint egy régi panelajtóé. Az ajtó beszerelési költségeit pontosan nem ismerjük, ám kb. 80-90 ezer forint lehet beszeléssel együtt az ajtó ára. Az ár-érték arányát tekintve azt mondhatnánk, hogy nem rossz. MABISZ tanúsítvánnyal rendelkezik a HiSec bejárati ajtó.

Ha valaki a már meglévő, vagy új HiSec ajtó biztonsági fokozatát emelni szeretné, akkor egy törés- és finomnyitás ellen védett, interaktív csaprendszerrel működő zárbetétre cserélje ki legalább az alsó zárat. Ebben cégünk tud Önnek segíteni. Forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

A HiSec ajtón lévő beépített csengő a zsanér felőli oldalon található meg kívülről. A nyomógomb megnyomásakor felvillan egy kis led izzó a kijelzőn. Az elem cserélésekor az ajtót ki kell nyitni és az ajtó zsanér felőli oldalán a farc belső élében található az elemcserére szolgáló hely. Az új elemet ide kell behelyezni.

Kínai bejárati ajtó

A kínai bejárati ajtóra nagyjából ugyanazok a jellemzők, mint a HiSec ajtóra, csupán a minőség van sajnos kispórolva belőle. Maga az ajtó is vékonyabb, a lemezszerkezete is vékonyabb, a kilincs és pajzs alkatrészekben sem található merevítő lemez. Az kínai bejárati ajtón egy darab háromirányba záródó zárszerkezet van, az ezt működtető zárbetétek is minőségen aluliak. Az egész ajtó szerkezete cseklik-csuklik, így nagyon nehéz azt pontosan beépíteni, ami általában nem is történik meg. Ilyenkor nagyon rövid időn belül, sok probléma támad az ajtóval. Ezeket a kínai ajtókat főleg barkácsáruházakban és olcsóbb ajtókat forgalmazó helyeken lehet megvásárolni, kb. 20-30-40 ezer forintért.

Akiknek ilyen HiSec ajtajuk van, azok már a kétszeresét ráköltötték a szervizelésre, mint amennyibe az ajtó került. Tudjuk, hogy fontos a pénz-megtakarítás a mai világban, de ezt az ajtót nem ajánljuk senkinek megvételre, hacsak nem akarnak folyamatosan rákölteni és szenvedni vele.

A HiSec, valamint a kínai ajtók zárszerkezeteinek, zárbetétjeinek a cseréjét, rövid határidővel vállaljuk! Vállalunk továbbá, kilincs-és pajzs cserét, amely során mi az erősített változatot telepítjük, hogy ne legyen vele több gond a továbbiakban. Bővebb információ vagy megrendelés esetén, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

Éjjel-nappal hívható telefonszámunk, amin ha felhív, kulcselvesztés miatti ajtónyitásban, letört kilincs-cserében és helyszíni zárcserében tudunk azonnal segíteni!

Zárcsere kínai ajtóban hétvégén, ünnepnapokon, minőségi zárakkal, fúrás-, finomnyitás- és törésvédett zárbetétekkel! Budapest területén külön kiszállás díjat nem számolunk fel!

06-30-408-8914