HiSec ajtón zárbetét – zárcsere

Kínai ajtóban lévő zárbetétek – zárcsere

Kínai ajtó zárbetétjei

Magyarországon, az összes típusú, olcsóbb vagy drágább kínai bejárati vagy biztonsági ajtóban, gyári kínai zárbetét, vagy más néven, cilinder van beszerelve. Létezik egy-, illetve kétzáras kínai ajtó, amelyekhez gyárilag, 5 darab kulcs tartozik zárbetétenként. Vadonatúj ajtó esetén, további egy szerviz-, azaz úgynevezett kódoló kulcs jár az ajtóhoz. Az öt gyári kulcs pedig le van fóliázva egy műanyag tasakban. Beszereléskor ezzel a szervizkulccsal kerül átadásra az ajtó, és a zárbetét egyetlen egyszer átkódolható az ügyfél kulcsaira. Amennyiben ez megtörtént, további kódolásra a kínai ajtó esetében már nincs lehetőség.  Mi ilyen betéteket egyáltalán nem értékesítünk, nem is szerelünk be, mert nem nyújt kellő biztonságot, és a minősége sem megfelelő.

Zárbetétet akar cseréltetni? Hívja a következő telefonszámot, mely non-stop elérhető:

06-30-408-8914

Ezek a gyári, kínai zárbetétek sem fúrás-, sem törés-, sem finomnyitás ellen nincsenek védve, így egy egyszerű, manipulációs nyitással szinte percek alatt nyitható az ajtó. Ráadásul ezeket a zárfésűket már az interneten is árulják, ami ráadásul tiltott eszköznek minősül és a használatáért akár börtönbüntetés is járhat. Ezeket a nyitási eljárásokat szinte napról napra használják a Hisec ajtó zárbetétjeinek nyitására a betörők. Zajtalan, nyomtalan és a lakás már üres is!

A kínai ajtóban lévő zárbetéteknek a cseréjét javasolni szoktuk, mert minőségileg nem igazán megbízható termékek. Ez nem azt jelenti, hogy két napon belül tönkre is mennek, inkább arra utalnánk, hogy a kínai gyári zárbetétek belső felépítése nem felel meg korunk biztonsági követelményeinek. Mivel semmilyen extra védelmi funkció nincs bennük kialakítva, így a betörők ezeket a zárbetéteteket pillanatok alatt képesek kinyitni. Mivel a zárbetét belső alkatrészei sem jó minőségű alapanyagokból készülnek, így az élettartamuk is viszonylag rövid. Egy idő után elkezdenek akadozva működni, mely után mindenképpen cserére szorulnak. De hát mit is várhatnánk egy 1500 forintos zárbetéttől?

Ha nem hiszi, nézze meg a Főoldalon lévő videónkat, ahol egy zárbeütéses módszerrel másodpercek alatt kinyitunk egy kínai zárbetétet. Sokan azt mondják erre, hogy biztos vágott videó. Nos, aki nem hiszi el, az nyugodtan hozza el hozzánk a saját kínai betétjét, és megmutatjuk, hogyan és milyen rövid időn belül nyitjuk azt is ki!

A videóban nem a kínai zárbetétet akarjuk a föld alá söpörni, hanem az ügyfeleket megóvni a betörőktől!

Ha további kérdése van a kínai betétekkel kapcsolatban, hívja ügyfélszolgálatunkat egész évben, non-stop, akár hétvégén és ünnepnapokon is, ahol további tájékoztatást kaphat a termékről.

Minőségi izraeli zárbetét

A kínai, eredeti zárbetéteket, kizárólag izraeli zárbetétekre szoktuk cserélni, vagy legalábbis javasoljuk az erre történő cseréjét. A zárbetétek ajtóvastagság függvényében, különböző méretűek lehetnek. Zárszervizes autóink RB izraeli zárbetétekkel vannak felszerelve.

Ebből is az RB Keylocx illetve az RB LOCXIS típust tartjuk szervizautóinkban. A Keylocx betéthez 5 db kulcs, a LOCXIS betéthez 3 db gyári kulcs tartozik. Cégünk kulcsot nem másol, a kulcsok másolásáról az ügyfélnek kell gondoskodnia.

Amit még érdemes tudni ezekről az RB zárbetétekről, hogy lapon mart kivitelűek, tehát vízszintesen kell őket a zárba behelyezni. Fúrásvédelemmel, törésvédelemmel és finomnyitás elleni védelemmel vannak ellátva. A zárbetétek MABISZ tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Egy darab RB Keylocx zárbetét csere költsége Budapesten, 34.000 Ft, két darab zárbetét-csere költsége, 48.000 forint. Ez az ár tartalmazza a munkadíjunkat, az egy- vagy két darab zárbetétet kulcsokkal együtt.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Prémium kategóriás zárbetétek

Az RB izraeli, másolásvédett zárbetét a legmagasabb biztonsági előírásoknak felel meg. 7 darab csap a csapban, interaktív csaprendszerrel van ellátva, ami annyit jelent, hogy két rozsdamentes csap mozog egymásban teleszkópként. Ezzel szemben a hagyományos zárbetétekben csak egy sor rézcsap van a hengerben elhelyezve. Az interaktív csaprendszerrel a gyártó cég a finomnyitás lehetőségét 100 százalékban kiküszöbölte. Ezt alátámasztja a cégünk által megkért MABISZ 6-os besorolás is, ami még a Magyarországon népszerű Mul-T-Lock Interactive zárbetét biztonsági szintjét is felülmúlja! Nem is beszélve az áráról, amely jóval kedvezőbb!

Az RB LOCXIS zárbetét mindkét oldalról fúrásvédelemmel van ellátva, illetve mindkét oldalról a henger ki van könnyítve, törésvédelem céljából. Ez azért is fontos, mert ha netalán a zárbetétet mégis, valamilyen oknál fogva megtörnék, akkor az RB zárbetét első 1cm-e törik le, és ezután abszolút nem nyitható a zárbetét, csak a saját kulcsával. Az RB zárbetéthez tartozó kulcsot egy mozgó alkatrésszel látták el, amelynek közepében még egy plusz golyó mozog. A kulcs-szára vékony, nagyon kényelmesen belemegy a HiSec kínai ajtóba. A fogása kényelmes és kézreálló. A zárbetét megbízható, működése nagyon precíz, karbantartást nem igényel, 10-15 évet minden gond nélkül kibírnak.

Három nagy előnyét emelnénk ki az RB LOCXIS zárbetétnek. Másolásvédelemmel van ellátva, ezért csak partnerünk, a Kerék utcai zárszaküzlet a III. kerületben tud hozzá kulcsot másolni Magyarországon. Ha a kártyát mégis elveszítenék, nem kell újra zárbetétet cserélni, hanem a cilindert egy új kulcskészletre át lehet kódolni, amelyhez egy új kártyát kap majd az ügyfél. A harmadik előny, hogy a zárbetétet lehet tekerőgombozni, fogaskerekezni és vészfunkcióra szerelni, továbbá azonosra kódolni.

Várjuk hívását a kínai ajtó zárbetét cseréjére egész évben, non-stop, kiszállási díj nélkül, garanciával, számlával!

RB LOCXIS zárbetét csere ár

Az egyzáras HiSec ajtóban történő zárbetét csere költsége Budapest területén, munkadíjjal együtt, 46.000 Ft-ba kerül, két darab zárbetét csere esetén (kétzáras HiSec ajtónál), ez bruttó 70.000 Ft. Sokan elrettennek az ártól, de ha jó minőséget akarnak, akkor ez egy hosszú távú befektetés. Ez egy MABISZ 6-os minősítésű zárbetét, amit nem tudnak kinyitni a betörők. Gondolja végig, mennyit ér meg az Ön biztonsága!

Ezeket a zárbetéteket abszolút arra találták ki, hogy betörésbiztosak legyenek! Védje otthonát profi zárbetéttel, hogy ne egy nyitott ajtó várja otthon!

Kínai zárbetétek Magyarországon

A kínai zárbetétekre sajnos elég nagy igény mutatkozik Magyarországon, „hála” a Kínából importált, megkérdőjelezhető minőségű, ócska áruknak, valamint a gazdasági helyzetnek köszönhetően, a „mindegy milyen, csak olcsó legyen” hazai felfogásnak. Ez nagyon szomorú, de ez a tapasztalatunk. Ha már mindenképpen muszáj az árra támaszkodni, mert egyszerűen nem telik több, akkor érdemes inkább a hazai Elzett termékeit megvásárolni, vagy egy zárszaküzletben az eladó véleményét kikérni a minőséget illetően. Egy jó kereskedő azt árul, amire igény mutatkozik, márpedig a kínai zárbetétekre mutatkozik vásárlói piac.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat az ismertebb kínai zárbetéteket, amelyek a legnépszerűbbek Magyarországon, és amelyeket zárszaküzletekben is meg lehet vásárolni. Azokról a termékekről, amelyeket a piacokon, barkács-boltokban, szatócs üzletekben vagy az interneten szinte fillérekért lehet beszerezni, inkább nem ejtenénk szót.

Anbo kínai zárbetét

Az Anbo zárbetét, társaihoz hasonlóan, az olcsóbb, alsóbb kategóriájú zárbetétek családjába tartozik. Nem áll mögötte európai vállalat, amely a megfelelő minőséget megkövetelné. Ez a zárbetét semmilyen védelemmel nincs ellátva, nincs benne sem fúrás-, sem törésvédelem, és még a betörők által kedvelt, finomnyitási technikával is elég hamar kinyitható. Biztonsági ajtókba egyáltalán nem javasoljuk a használatát. Nemcsak a finomnyitással történő, könnyű nyitás miatt, hanem, mert hosszú távon egyáltalán nem lehet a használatára számítani. A minősége nem igazán jó, így azzal lehet számolni, hogy igen gyakran szorul majd cserére.

GMB zárbetét

A GMB, lapon mart kulcsokkal ellátott zárbetét, szintén kínai termék. Az összes kínai betét közül ennek a legjobb a minősége. Ezeket a zárbetéteket, egy általunk is ismert kereskedő hozza be Kínából. A GMB zárbetétből normál, illetve eltolt, azaz aszimmetrikus méreteket is lehet vásárolni. Ez a zárbetét fogaskerekezhető is. A zárbetéthez, gyárilag öt kulcs tartozik hozzá, az értéke kb. 1500 – 3500 forint között van, méret függvényében.

Nem is akarunk róla rosszat mondani, csupán annyit, hogy zárcsere esetén ennek a betétnek a cseréjéért 25-30 ezer forintot nem szabadna elkérni!  Bármelyik kínai zárbetétben is gondolkodnak, ha egy kicsit racionálisabban nézzük a helyzetet, akkor egy kínai betétre nem szabad rábízni a lakás védelmét.

Sib kínai zárbetét

A Sib zárbetét szintén Kínából származó termék. A legelső szériák pár éve jelentek meg a magyar piacon, azoknak még is minősége is elég tűrhető volt. Több ezer darab lett beszerelve, illetve eladva a magyar fogyasztók részére. Mára már kevés Sib betét van forgalomban. Ennek a helyét vette át a GMB és Anbo zárbetét.

Ha bárki további véleményre kíváncsi a kínai betétekre vonatkozólag, vagy több információra van szüksége, az fáradjon be az üzletünkbe, ahol az eladó kollégák készségesen segítenek. Opciókat, lehetőségeket mondanak, pozitív és negatív véleményeket, tapasztalatokat osztanak meg a vásárlókkal.