HiSec ajtó kilincs csere

A HiSec ajtó zárbetét cseréje után, talán a második leggyakoribb probléma a kilincsek letörése, repedése, kézben maradása.

Ezek a kilincsek még a gyengébb kivitelből származnak, nincs bennük merevítés, erősítés, ráadásul még az ajtó is rosszul van beépítve a legtöbbször, így a kilincs emelésével, húzogatásával erő terhelődik a külső/belső kilincsre, ami az egy idő után letörik.

Cseréltessen velünk HiSec ajtó kilincs garnitúrát, mi már egy erősített változatot szerelünk fel Önnek! Ilyenkor elhárítjuk a kínai ajtó akadozási, zárproblémáit is a könnyebb záródás érdekében. Ez nálunk belefér a kilincs-csere költségébe, ezért külön díjat nem számolunk fel!

Nálunk nem kell a kilincs cserére várni! A HiSec ajtóból minden zárproblémára fel vagyunk készülve, autóinkban fel vagyunk szerelkezve a jobbos- és balos kivitelű kilincsekre, alsó- és felső zárbetétvédő pajzsokra egyaránt!

A HiSec ajtó kilincs cseréjét ne végezze el házilag, bízza szakemberre! Ilyenkor nemcsak két csavart kell kitekerni, hanem igazítani, tágítani, illetve az új kilincsbe hosszabbra hagyott elemeket vágni kell!

Cégünk Budapest területén vállal HiSec ajtó kilincs cserét, egy év garanciával, korrekt áron, azonnali kiszállással, számlás munkavégzéssel, gyors és szakszerű szolgáltatással!

A letört HiSec ajtó kilincsek nem üzembiztosan működnek, ráadásul baleset veszélyesek is! A nyelv záródását a kilinccsel kell biztosítani, ezért nem lehet a bezáródást gond nélkül végrehajtani.

Hívjon minket kínai ajtó kilincs-cserével kapcsolatban, munkáink függvényében aznapi munkavállalást biztosítunk! Ne hagyja, hogy a letört kilincs-csonk ott csúfoskodjon az ajtón kívülről, családtagjai kezét megsértse, vagy nagyobb problémát okozzon a záródásban a terhelés miatt!

06-30-408-8914

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár, HiSec ajtó kilincs csere, kilincs csere
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár, HiSec ajtó kilincs csere, kilincs csere