Hevederzár szerelés HiSec ajtóra

Nagyon sokan keresnek fel minket olyan ügyfelek, akiknek kínai bejárati ajtajuk van, HiSec biztonsági ajtójuk van vagy bármilyen más, esetleg barkácsáruházban vásárolt, más fantázianévvel ellátott kínai lemezajtójuk van, hogy „ha már megvettük és nem biztonságos, legalább csináljunk vele valamit!”. A kérdés az, hogy mit.

Hevederzár szerelés tekintetében mi megpróbálunk minden ügyfélnek segítséget nyújtani. Nem zárkózunk el a kihívásoktól, és mondhatnánk azt is, hogy többnyire mindent megoldunk.

Ahhoz, hogy egy hevederzárat fel lehessen szerelni egy kínai, HiSec vagy Secdoors ajtóra, vagy e-mailben fénykép alapján, vagy személyesen látnunk kell az ajtót. A fölösleges utak elkerülése érdekében az ügyféltől kérünk egy képet az ajtóról, ami alapján el tudjuk dönteni a felszerelés lehetőségét.

Arányait tekintve tíz kínai ajtóból négyre lehet felszerelni biztonságosan és szakszerűen a vízszintes hevederzárat, hogy az kifogástalanul ellássa a feladatát. Mivel a kínai ajtó vékony lemezszerkezetű, csakis kapupánt csavarral célszerű a rögzítést megoldani, mert az önmetsző csavarok a 0,5 mm vékony lemezbe az ajtó sokszoros kinyitásakor és becsukásakor fellazulnak és a hevederzár az ajtón lötyögni kezd. Ezáltal szorulni is fog a szerkezet. Figyelni kell továbbá a szereléskor a zár felőli oldalon a felfele menő rudazatot, hogy nehogy belefúrjunk, amikor a hevederzárat szereljük.

Néhány kizáró ok, amely felmerülhet a hevederzár felszerelése kapcsán. Ha az ajtólap síkja beljebb van, mint az ajtókeret, ha az ajtó kifelé nyílik, ha az ajtókeret csak purhabbal lett betéve, ha túl vastag a kínai lemezajtó, ha a keret úgy van beépítve, hogy a jobb- ill. bal oldalon semmilyen rögzítési technika nem alkalmazható, akkor a hevederzárat biztosan nem lehet felszerelni a kínai ajtóra.

Megkérjük ügyfeleinket, hogy ne haragudjanak ránk, ha nem tudjuk felszerelni a hevederzárat az ajtóra, de mindenáron nem akarunk hevederzárat szerelni, csak azért, hogy az ügyfél pénzét elvegyük. Gondolni kell arra is, hogy egy hevederzárnak a funkcióját hosszútávon kell ellátnia, és a biztonságot is a hevederzárnak kell biztosítani, ha már a kínaiak nem tudják ezt garantálni.

A kínai biztonsági ajtókra a hevederzár szerelése előtt mindig egyedi árat mondunk. Azért tesszük ezt, mert sokszor van az, hogy külön konzolt kell hozzá készíttetni, az ajtó vastagsága miatt hosszabb zárbetét szükségeltetik, vagy valamilyen távtartót, konzolt kell a hevederzár és a kínai ajtó közé tenni, úgyhogy elnézésüket kérjük, ha a szokásos, kiajánlott árat nem tudjuk tartani a kínai ajtók esetében.

A fent említett áraknál külön összeget mondunk Budapesten és Pest megyében is. Kínai ajtóra semmilyen más hevederzárat nem telepítünk, kizárólag csak általunk ismert, bevált, megbízható és jó minőségű vízszintes- és félkaros hevederzárakat. Egy hevederzár felszerelésével az ajtó máris egy magasabb biztonsági kategóriába kerül a biztonságtechnika tekintetében.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár

Kínai - HiSec, Secdoors - ajtóra hevederzár

Amióta megérkezett a kínai ajtó a magyar piacra, azóta nagyon sok cég megalakult, sokan kezdtek különböző szerviz szolgáltatásokat, ajtóbeépítéseket és különböző olyan tevékenységeket végezni, amivel ezeket az ajtókat meg lehet erősíteni, vagy abszolút elégedetlenség esetén, kicserélni őket.

Ha már valaki ennyi pénzt áldozott erre a kínai ajtóra, akkor gondolkozzanak gazdaságosan, és olyan szolgáltatót keressenek, aki nem egy teljesen új ajtót ajánl, hanem egy ún. másodzárat, pl. egy hevederzárat szerel fel a kínai ajtóra a megfelelő védelem érdekében. Így az ajtó és a hevederzár együttesen már kellő védelemmel bírnak a betörők ellen.

Erre vagyunk mi. Megpróbálunk egy hevederzárat szerelni a kínai ajtóra a megrendelőnek. A kínai ajtókra általában fehér és barna színben szerelünk fel hevederzárakat. Félkaros- illetve vízszintes változatban, ami attól függ, hogyan lett az ajtó a falnál beszerelve.

Hívja ügyfélszolgálatunkat a hevederzárral kapcsolatban, kérjen árajánlatot, időpontot, mi a legrövidebb időn belül felszereljük a biztonságot nyújtó hevederzárat!

Telefon: 06-30-408-8914

E-mail cím: profizar@gmail.com

Hevederzár szerelés ár HiSec ajtóra

A komoly védelmet csak úgy lehet elérni, ha minőségi anyagokkal dolgozunk, nem pedig olcsó, kínai zárbetétekkel, hevederzárakkal. Cégünk ettől abszolút elzárkózik. Aki 30.000 forintért akar hevederzárat szereltetni, azoknak mi nem tudunk segíteni, mert egy minőségi zárbetét 20.000 forintnál kezdődik, és akkor még nem beszéltünk a munkadíjról és a hevederzár szerkezetről.

Amit mi kínálunk, az egy erős, masszív, halk működésű hevederzár szerkezet, MABISZ által bevizsgálva, illetve a benne lévő, MABISZ 6-os besorolású, interaktív csapos, izraeli, másolásvédett, törésvédett, fúrás- és finomnyitás ellen védett zárbetét. Ez a zárbetét interaktív csapos (csap a csapban) szabadalmi védelemmel rendelkezik, tehát mindennemű nyitási eljárásnak ellenáll. A HiSec kínai bejárati ajtókra a hevederzár szerelés komplett költsége 65.000 Ft. Az árak Budapest területén érvényesek és számlás árak.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár