HiSec ajtó Budapest

Azokat az embereket, akik nem az ajtó/zár témakörben mozognak nap mint nap, nem igen foglalkoztatják az ajtó-zár problémák. Ez persze érthető is, mert minden egyes embert -a munkájából kifolyólag- más és más téma érint meg. A kozmetikust pl. az arcok és a krémek, a villanyszerelőt a biztosítékok, az autószerelőket a motorok, autók, stb. Minket pedig a Magyarországon forgalomban lévő HiSec típusú többpontos bejárati ajtó és azok zárjai érdekelnek.

Mondhatnánk azt is, hogy budapesti viszonylatban az első helyen áll népszerűségben a HiSec bejárati ajtó. Mindez köszönhető az árának, a dupla záras kivitelének, színválasztékának, kivitelének, és szigetelésének. Ami talán a legfontosabb, hogy óriási raktárkészlete van az ajtókból a magyar forgalmazónak. Így pl. egy felfeszített bejárati ajtó helyére, idő és kapacitás függvényében, rövid időn belül tudnak installálni az ügyfelek számára egy HiSec biztonsági ajtót.

Sajnos nagyon sok negatív kritikát írnak, mondanak a HiSec ajtókról. Mi zárszerviz szolgáltatóként azt gondoljuk, hogy ez az ajtó bőven megéri az árát, hiszen százezer forint alatti összegért hazánkban nem lehet ajtót kapni beszereléssel együtt, pláne nem kétzáras kivitelűt!

A HiSec ajtó MABISZ minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy különböző biztosítók által került tesztelésre és jóváhagyásra az ajtó, ezért mi is bátran ajánljuk megvásárlásra.

Cégünk a HiSec ajtók zárszerviz specialistája. Ha mégis bármilyen probléma adódna az ajtóval, ajtózárakkal, úgy ránk teljes mértékben számíthat. Kulcselvesztés miatti ajtózárnyitás; új lakásban költözés miatti, alsó- felső zárbetét csere; meghibásodás miatti zárszerkezet és kilincspótlás ügyében egyaránt fordulhat hozzánk.

A HiSec ajtó szervizszolgáltatásunkat úgy alakítottuk, hogy az év 365 napján a budapesti ügyfelek számára non-stop elérhető legyen. Jól felszerelt szervizautóink, illetve szakembereink helyszíni zárjavítást, zárcserét, kilincs-cserét végeznek.

Amit tudni kell a népszerű HiSec ajtóról, hogy két különálló zárszerkezettel rendelkezik. Az alsó zár egy háromirányú cilinderbetétes zárszerkezet, amely több pontos záródást biztosít. Illetve a zárbetét alatt egy belső kényelmi retesz-zár van beépítve. A felső másodzár négy fémtüskét kitoló egyirányú bevésőzár, melyet szintén a kulcs elfordításával lehet reteszelni. Itt azonban meg kell jegyeznünk, hogy bár a HiSec ajtó megéri az árát és megállja a helyét, viszont a benne lévő zárbetéteket érdemes kicseréltetni, mert ezek nincsenek komolyabb védelemmel ellátva a nyitási módok ellen (pl. zártörés-, manipulációs nyitás, zárkihúzás).

A HiSec ajtóból Budapesten tízezer fölötti darabszám lett telepítve, ami elég komoly mennyiséget képvisel, így mondhatni, hogy valamit tud az ajtó, ha ennyien választották ezt a sok ponton záródó bejárati ajtót.

A HiSec ajtók töretlenül népszerűek a lakosság körében, azonban mindig is voltak és lesznek olyan emberek, akik lehúzzák a termékeket. Ilyenkor csak arról feledkeznek meg, hogy nem biztos, hogy a termék a hibás. A legtöbb esetben az ajtók szakszerűtlen, rossz beépítése miatt lép fel probléma. Ezért törnek le a kilincsek, mennek tönkre a zárszerkezetek és törnek bele a zárszerkezetbe a kulcsok. Ezek technikai problémák, ezért nem a HiSec ajtó forgalmazóját vagy gyártóját kell szidni, hanem azt az embert, aki nem ismeri a vízmértéket, és nem jól építette be az ajtót.

HiSec ajtó zárszerviz telefonszámunk, mely non-stop elérhető zárprobléma ügyében:

06-30-408-8914

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár