Kitekintő – sima vagy digitális?

A HiSec biztonsági ajtókon egy jó nagy látószögű kitekintő van, de az mégsem olyan, mintha egy nagyobb okostelefon képernyőjén nézné a tulajdonos, hogy ki áll az ajtó túloldala mögött.

Aki nagy, illetve tiszta képet szeretne látni, azoknak javasoljuk a cégünk által forgalmazott, illetve szerelt, digitális kitekintőt. Használata igen egyszerű. Egy gomb megnyomásával 10-15 mp-ig láthatjuk, hogy mi történik a lépcsőházban az ajtónk előtt.

A felszerelésről mindig mi gondoskodunk, mert a külső és belső részt összekötő drót elég érzékeny, ha ez véletlenül elszakad, akkor a szerkezetet ki is lehet dobni.

Különböző vastagságú ajtókra telepíthető ez a digitális kitekintő, ha túl vékony esetleg az ajtó, akkor egy diszkrét lemezeléssel szoktuk azt a távolságot kiküszöbölni, így bátran tekinthet ki az ajtó mögött történő eseményekre, személyekre.

A digitális kitekintő nem ront, sőt, inkább javít az ajtó szépségén. A felszereléskor a belehelyezett elem 1-1,5 évet kényelmesen kibír, és nagyon egyszerű a cseréje. Ezt a kollégánk a helyszínen meg is mutatja ügyfeleinknek.