HiSec ajtó beállítás, nem beépítés

Nagyon sok telefonhívást  kapunk mostanában is a HiSec ajtó forgalmazással, beépítéssel kapcsolatban az ügyfelektől. Bár a megkeresések javuló tendenciákat mutatnak, még mindig sokan nem olvassák el, vagy félreolvassák, félreértelmezik az oldalon lévő tartalmakat.

Cégünk nem foglalkozik HiSec ajtó forgalmazással, azaz kínai bejárati ajtókat nem értékesítünk! Mi a HiSec ajtózárak teljes körű szervizelésével, zárcseréjével foglalkozunk, azaz zárszerviz szolgáltatást nyújtunk az ilyen ajtóval rendelkező ügyfelek részére.

A másik dolog, amit sokan kevernek, az az ajtóbeállítás, illetve az ajtó beépítés. Nos, a kettő nem ugyanaz. Az ajtóbeépítésnél, a már megvásárolt ajtót a szakemberek beépítik a helyére, vagy a már meglévő bejárati ajtót kibontják és beépítik a helyére a megvásárolt HiSec ajtót.

Az ajtóbeállítás pedig az, amikor az ajtó rosszul van beállítva, miáltal a benne lévő zárak nem jól működnek, akadnak, szorulnak. Onnan lehet megtudni, hogy az ajtó beállításra szorul-e, amikor nyitott állapotban az ajtózár tökéletesen működik, viszont csukott állapotban már nem. Sajnos a HiSec ajtón sok beállítási lehetőség nincs, mert egyrészt a zsanérnál az állítócsavarok feje könnyen ledarálódik, másrészt nincs rajtuk állítási lehetőség a zsanéroknál, hanem alapból rosszul lettek beépítve és ezért lép fel szorulás, súrlódás.