HiSec ajtó kilincs csere Budapest II. kerület

Budapest II. kerületében több ezerre taksálható a kínai HiSec ajtók száma, amelyek kétzáras kivitelűek, Kínában készülnek, MABISZ 3-as minősítéssel rendelkeznek, világító kilincsük van, és amelyeken belülről egy belső ráfordító található.

Ezek a HiSec ajtók ár vonatkozásában, beépítő cég függvényében, 80-100 ezer forint között mozognak. Sajnos sok II. kerületi ajtó rosszul van beépítve, így a kilincs az ajtó szorulása miatt letörik. A legtöbb világító kilincs törése a rosszul, nehezen működő, akadozó zárra vezethető vissza, mivel a kilincs az erőkar, az törik le legelőször.

HiSec ajtó beszerelésével csakis olyan II. kerületi ajtóbeépítő céget bízzon meg, aki szakszerűen, garanciával, pontosan végzi el ezt a munkát, különben utólagos költségekkel kell számolnia, mint pl. kilincstörés, zárszerkezet kopás, illetve egyéb utólagos beállítással kapcsolatos problémák.

A II. kerületben lévő HiSec ajtók jobbos- és balos kivitelben léteznek, ez egy letört kilincs esetében fontos információ, hiszen nem mindegy, hogy melyiket szereljük fel az ügyfél bejárati ajtajára.

HiSec ajtó kilincs garnitúra cserét vállalunk, Budapest II. kerületében, gyors helyszíni kiszállással, egy év garanciával! Ha Ön a II. kerületben lakik és HiSec világító kilincses bejárati ajtaja van, akkor a következő felsorolásban ismertetjük az elérhető szolgáltatásainkat.

  • HiSec kilincs-csere rugótörés miatt
  • HiSec kínai ajtózár szerkezet csere
  • HiSec ajtó zárbetét csere minőségi zárbetétre
  • HiSec ajtó kulcselvesztés miatti zárnyitás, zárcsere
  • Hevederzár szerelés
  • Potent rászegző másodzár szerelés
  • Biztonsági szaktanácsadás

Munkáink során a II. kerületben több kivitelű, színű, méretű és beépítésű HiSec ajtóval találkoztunk már. Sajnos nagyon rossz a statisztika a beépítés tekintetében, ezért is törnek le a HiSec ajtó kilincsek.

Azokat a II. kerületi HiSec ajtó tulajdonosokat, akikhez betörtek vagy betörési kísérlet áldozatai lettek tájékoztatjuk, hogy mindez a gyenge minőségű, gyári kínai betétek miatt történt meg. Ezért javasoljuk az alsó, felső zárbetét cseréjét! Rendelje meg tőlünk a zárcserét, mi a II. kerület minden részén vállalunk munkát! Izraeli, magas biztonsági fokozatú zárbetétekkel dolgozunk, a zárcsere ára kompletten 34.000 - 48.000 Ft között mozog, zárbetét minőség függvényében.

Védje lakását, ajtaját minőségi, izraeli RB zárakkal! A zárcserét akár aznapi vagy másnapi kiszállással elvégezzük, garancia biztosítása mellett!

Minden II. kerületben beszerelt HiSec többpontos, beépített csengős, világító kilincses ajtó alsó- és felső zárbetét cseréjét javasoljuk, mivel napról napra több a feltört, betört ajtók száma!

Előfordulnak a II. kerületben különböző HiSec ajtók, nyitott és zárt lépcsőházakban egyaránt, társasházi, lakóparki, kül- és beltérre szerelt változatokban.

Ha a HiSec bejárati ajtóval kapcsolatban kérdése van, és Ön Budapest II. kerületi lakos, hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat!

06-30-408-8914

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár