A gombos kínai pajzs

A kínai ajtóknál leginkább a kívülről/belülről lenyomható, mozgatható kilincs a jellemző. Ám sok ügyfél rendelkezik kívülről fix gombos kivitelű pajzzsal. Egyre több ügyfél tart igényt erre a kivitelre, mert ők úgy válik kényelmesebb az, ha a lakásba érkezés után, nem kell kulcsra zárni, csak behúzni az ajtót.

Ha esetleg ilyet szeretnének, akkor ezeknek a cseréjét, értékesítését vállaljuk. Igény esetén, akár vidékre is postázzuk. Azért azt tartsuk szem előtt, hogy a kényelmi funkció mellett ez becsapós is lehet, mert ha pl. benne hagyjuk a kulcsot az ajtóban, és azt behúzzuk magunk után, vagy becsapja a huzat, akkor könnyen a lakáson kívül találhatjuk magunkat.

Amit mi javasolunk és szerelünk, az már egy masszívabb kivitel, úgyhogy nyugodtan rángathatják záráskor, nem fog letörni. Ha esetleg nehezebben záródik a szerkezet, akkor nézzük meg, hogy a záródási pontok megtalálják-e a helyüket, ezzel is meghosszabbítva a zárszerkezet és a zárbetét élettartamát.

Akik személyes átvétellel, vagy postai úton vásárolnak tőlünk, és nem boldogulnak a szereléssel, akkor telefonon tudnak tőlünk segítséget kérni. Mi készséggel állunk az ügyfeleink rendelkezésére! Aki nem tudja pontosan, hogy neki milyen kínai ajtaja van, akkor készítsen egy fotót róla, küldje el nekünk e-mailben, és mi segítünk a beazonosításban!