HiSec ajtó zárbetét csere

A HiSec ajtó szép, jól szigetelt, az ára kitűnő, emiatt nagyon szeretik a magyarok, de a betörők még jobban! A HiSec ajtó, a mai állás szerint, beszerelve, 100 ezer forint alatt van, ami talán a legjobb piaci kínálat a bejárati ajtók terén. De sajnos ilyenkor számolni kell azzal is, hogy a gyári betét, ami benne van, elég könnyen nyitható, és nyitogatják is a betörők szép számban, lakásról lakásra.

A statisztikát nézve, heti 15 HiSec ajtóban cserélünk zárbetétet, kettőt-hármat kulcselvesztés és új lakásba költözés miatt, kb. hármat elővigyázatosságból, más kárán tanulva, a többit pedig a HiSec ajtó feltörése, illetve a HiSec ajtóban lévő, még eredeti zárbetét meghibásodása miatt. De hogyan néz is ki ez valójában? Aki nyitott szemmel jár, az már hallott arról, hogy ezeket a kínai ajtókat könnyedén ki lehet nyitni, pl. reklámokban, médiában, szomszéd, barát, rokon által. Ezek figyelembevételével megelőzhető a baj és ha még időben végeztet zárbetét cserét a HiSec ajtajában, akkor elkerüli a felesleges terhelő és stresszes tortúrát.

Persze vannak olyan HiSec ajtók, amelyek tíz éve is működnek már, és be sem törtek a lakásba, viszont a zárbetét már megkopott és a kulcs egyre nehezebben megy bele, így zárbetét cserét rendelnek gyorsszolgálatunktól.

Új lakásba költözéskor, kulcselvesztéskor, az ajtó sarkában feltüntetett HiSec ajtó logó felismerésével kerülnek hozzánk az ügyfelek és cseréltetik ki velünk bejárati ajtózárjukat, akár a felsőt, akár az alsót. Az év 365 napján tudunk ügyfeleinknek segíteni a HiSec ajtó zárbetét cseréjében.

Sajnos a leggyakrabban előforduló zárcserét azért rendelik meg, mert a betörők feltörték a gyári HiSec ajtó zárbetétet, kipakolták a lakást, felforgattak mindent, és ha volt idejük, még vissza is zárták az ajtót. Amiről mi tudunk -és ezzel nemcsak mi foglalkozunk, hanem más cégek is-, Budapest különböző kerületeiben napi 15-20 HiSec ajtót törnek fel és okoznak kárt ezzel az embereknek.

Azért csodát ne várjunk, egy 80 ezer forintos ajtó nem egy banki trezor! Csak viszonyításképpen szemben az ajtó árával: egy normális zárbetét ára 20.000 forintnál kezdődik, és a HiSec ajtóba kettő kell belőle!

A HiSec ajtó zárbetétjébe semmilyen védelem nincs beépítve (fúrás, finomnyitás, törés) így egy ügyes kezű betörő egy zárfésűvel egy perc alatt nyit ki hangtalanul egy zárbetétet. Naponta találkozunk pórul járt ügyfelekkel, döntse el ki-ki maga, hogy a megelőző vagy a pórul járt emberek táborába akar-e tartozni!

06-30-408-8914

HiSec ajtó zárbetét csere velünk

Amit mi kínálunk, szemben a kínai zárbetétekkel, az egy MABISZ által bevizsgált, 6-os besorolású, törésvédett, fúrás- és saválló, interaktív csaprendszerű zárbetét, amely a mai napig, a modern kor követelményeinek megfelel!

A HiSec ajtóba 2 opciót is tudunk kínálni az ügyfeleknek az RB családból. A másolásvédett LOCXIS zárbetétet és a legújabb törésvédett, másolásvédett, hétcsapos Keylocx zárbetétet.

A HiSec ajtó zárbetét cseréjéről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál! Raktárkészletről biztosítjuk a zárakat, ügyeleti jelleggel, Budapest összes kerületében!

06-30-408-8914

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár