HiSec ajtó biztonsági zárcsere

Üdvözöljük olvasóinkat!

Mai írásunkban egy pár szót ejtenénk arról, hogy mivel is foglalkozunk, illetve, hogy miért érdemes a mi cégünket választani, ha HiSec ajtó zárcseréről van szó. Nagyon régóta foglalkozunk zárszereléssel, zárak cseréjével, hevederzárakkal, ajtózárakkal. A HiSec ajtók nagy sikerére való tekintettel úgy gondoltuk, hogy aki az interneten a kínai ajtók (HiSec, Secdoors, Nexim, Mexin, stb.) zárjaival vagy problémájával kapcsolatban kutakodik, akkor ő is megtaláljon minket.

Budapest összes kerületében vállalunk és végzünk garanciális és számlaképes zárszerviz szolgáltatást, amely magába foglalja az ajtónyitást, zárnyitást, műanyag-, fém-, fa-, lemez-, Hisec és egyéb kínai-, szoba-, pince-, tároló-, garázs-, Nívó- és Beyler ajtók és kertkapuk komplett zárcseréjét, zárszerelését.

Gyorsszerviz szolgáltatóként, az év 365 napján állunk az ügyfeleink rendelkezésére. Tehát ügyeleti jelleggel nyitva vagyunk, hétfőtől vasárnapig. 0-24 órában fogadjuk hívását és megpróbálunk minél gyorsabban, hatékonyabban a segítségére sietni, és egyedi zárszerviz, zárcsere szolgáltatást nyújtani.

Budapesti teljes körű lefedettségünk két darab, jól felszerelt szervizautóval rója az utakat. Így munkáinkat és utunkat tudjuk úgy alakítani és szervezni, hogy maximum egy-két órán belül az Ön otthonában bármilyen HiSec ajtóval kapcsolatos zárszerviz szolgáltatást el tudjunk vállalni.

Egy kicsit térjünk ki arra, hogy miért is válasszon minket. Egyedi zárszerviz szolgáltatásunk garanciális munkavégzést biztosít. Vállaljuk a gyors helyszínre való érkezést, a minőségi zárak, zárszerkezetek, zárbetétek forgalmazását, partnerünkön keresztül történő kulcsmásolást, helyszíni zárbetétkódolást, illetve a minden elvégzett munkáról való számlakiállítást. Mi a kínai ajtókba nem kínai zárbetétet szerelünk, amely minősége és biztonsága kívánnivalót hagy maga után. Nem erőltetünk bele vastag kulcsnyakú kulcsokkal rendelkező zárbetétet, hogy a zárcsere után is szoruljon az ajtó, ne lehessen normálisan bezárni, majd a végén beletörjön a kulcs.

Mi nem bújunk el a garanciális munkák alól, nem szűnik meg a cégünk, mi is hibázhatunk a zárszerelés közben. Ilyenkor az ügyfél a számla felmutatásával érvényesíteni tudja a garanciát. Jelszavunk, szlogenünk: egyedi zárak, egyedi árak. Mi silány minőségű, kínai termékekkel nem foglalkozunk, mert hosszútávban gondolkodunk. Ezekre a zárakra nem lehet garanciát vállalni.

Saját beszerzésű záraink, hevederzárjaink, trezorzárjaink, illetve zárbetétjeink vannak. Az ügyfél ezek közül tud választani. Minden termékünk vagy MABISZ ajánlással vagy az európai gyártó általi minőségi tanúsítvánnyal vannak ellátva, azaz be vannak vizsgálva. Általában csak a saját zárjaink kerülnek beszerelésre, értékesítésre. Persze, ha az ügyfél maga veszi meg a zárat, azt is beszereljük, de mi ezekre a termékekre semmilyen garanciát nem tudunk biztosítani.

Nem is beszélve arról, hogy az ügyfél majdnem minden esetben rossz méretű zárbetétet vásárol. Sokan azt gondolják, hogy a mi általunk helyszínre vitt és beszerelt zárak, termékek rejtett, pluszköltségeket tartalmaznak. Ez nem így van. Ha megnézik például, hogy egy prémium kategóriás 31×55 mm-es, felfogaskerekezett, törés- és másolásvédett zárbetétet mi Budapest területén, kompletten, 46.000 Ft-ért cserélünk (számlával!), és originál zárat viszünk az ügyfélhez, amit előtte bontunk ki a gyári csomagolásból.

Sokan megkérdezik tőlünk, hogy hogyan éri ez meg nekünk. Mi közvetlenül a gyártótól vásároljuk a zárakat nagy tételben, így 20-30 százalékos árrést tudunk spórolni azzal, hogy kihagyunk két magyar kereskedőt.

Röviden ennyi a mi üzletpolitikánk és a hozzáállásunk.

Ha úgy gondolja, hogy Ön is kipróbálna minket és velünk akarná megcsináltatni tönkrement HiSec ajtózárját, vagy kulcselvesztés miatti zárcseréjét, akkor mi vagyunk az Ön zárszervize!

06-30-408-8914