HiSec ajtó biztonsági zár

Budapesten nagyon sok HiSec ajtót szervizelünk a gyenge zárak minősége miatt, illetve nagyon sok HiSec ajtón törnek be különféle zárnyitási módszerekkel. Ennek mindig az ügyfelek, az ajtótulajdonosok az áldozatai. Ez ellen csakis háromfajta biztonsági megoldással lehet védekezni.

Az első az a zárbetét csere a HiSec ajtóban. A második megoldás a hevederzár szerelés a HiSec ajtóra. A harmadik lehetőség pedig egy olasz találmány, amely olyan biztonsági fokozattal rendelkezik, hogy se zártöréssel, se fúrással, fésüléssel nem lehet kinyitni a zárat, sem pedig feszítéssel kinyitni az ajtót tőle. Ennek a neve: Potent másodzár.

A Potent zár felszerelése mindenképp zárszerelő szakembert kíván. Az évek alatt kifejlesztett tapasztalattal bíró zárszerelő mesterek tudják, hogy mit, hol és hogyan kell felfúrni, rögzíteni, mivel az ajtókban rudak, reteszek vannak, így nem egy egészséges dolog, ha ezekbe valaki házilag belefúr. Ilyenkor az ajtó működését teszik tönkre.

Mivel a legtöbb betörési kísérlet létre is jön ezeken az ajtókon keresztül, vagy zártöréssel vagy feszegetéssel, ezért az ügyfélnek el kell gondolkozni, hogy valamilyen módszerrel megvédje a lakást. A kínai ajtók a biztonságra, védelemre sajnos nem alkalmasak.

Ha az ajtó árát tekintjük, akkor szinte százezer forint alatt maradunk beszereléssel együtt, csak az a baj, hogy a mai biztonsági követelményeknek ez az ajtó már nem felel meg. Sokan kérdezik, hogy miért többpontos ez az ajtó, ha mégis ilyen könnyedén ki tudják nyitni. A biztonságot nem a többpontos irány határozza meg, hanem a zárbetétek biztonsági szintje, fokozata, illetve az ajtó felépítése, a zárvédő pajzs anyaga, a zárszerkezetnek az anyaga. Olyan megoldást kell mindig választani, amit olyan szakember ajánl, aki ezeknek a szervizelésével foglalkozik hosszú évek óta, és tapasztalatot szerzett a HiSec ajtó szerelésének és működésének kapcsán. Nem pedig azt nézi, hogy hány ajtót ad el egy évben, bármi áron is.

Nagyon sok kínai ajtót láttunk már feltörve, tudjuk mit beszélünk. Mi az ügyfeleket szeretnénk megóvni a kellemetlen helyzettől, amit egy betörő okoz, ha behatol a lakásba. Láttunk már kínai ajtót felfeszítve, megrongálva, higgyék el, az alapbiztonságot nyújtja csak! Ez pedig a mai világban már nem elég!

Hívja ügyfélszolgálatunkat, ha bármilyen HiSec ajtózár megerősítést szeretne! Viszonylag rövid időn belül cserélünk zárbetétet, szerelünk hevederzárat vagy pumpás másodzárat Budapesten bárhol, külön kiszállási díj nélkül!

Küldjön nekünk fényképet e-mailben a meglévő HiSec ajtóról, ami akár lehet Secdoors is, vagy bármilyen más kínai ajtó, akár barkácsáruházas lemezajtó is! HiSec ajtó zárszervizünk pontosan, szakszerűen felszereli Önnek bármelyik másodzárat a fent említettek közül!

Nálunk két dolog fontos, az ügyfél és a biztonság!

HiSec zárszerviz telefonszám:

06-30-408-8914

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár