Pozitív vélemény

Szerencsétlen HiSec ajtó, még jó, hogy nem tud csuklani, mert amennyi negatív véleményt kapott az emberektől, szerelőktől, ajtógyártóktól, hogy az nem semmi. Tény és való, hogy egy igazi biztonsági ajtó ára jóval 200 ezer forint fölött van, ez az ajtó pedig beszerelve (ha jól be van szerelve!), azért a maga 89.000 Ft-os árával, maga mögé utasít minden más bejárati ajtót.

Tegyük most félre a biztonsági fokozatokat, a MABISZ-t, a masszívvitást, a minőséget, az élettartamot. Gondoljunk bele abba, ha van egy panellakásunk, ahol egy 25-30 éves papírbelsejű ajtó van, lógnak a zsanérjai, el van vetemedve, rossz a szigetelése is, és egy egyfordulatos Lővér zár van benne. Hát, akinek ilyen van most, és 100 Ft alatti a kerete, annak a kínai HiSec ajtó egy megváltás!

Szerelőként, szakemberként nem szoktuk ezt az ajtót dicsérni, de ha egy jó céget fog ki az ember, ahol minőségi ez a termék, és szorulásmentesen, szakszerűen van beépítve, akár hosszú évekig is megfelelő működést (nem biztonságot!) fog Önnek nyújtani.