Erős vagy gyenge?

A kínai biztonsági ajtók beszerelt állapotban úgy kerülnek az ügyfélhez, hogy teljes szerelvényezéssel vannak ellátva. Ha szerencsés az ügyfél, akkor a jó beépítésnek köszönhetően akár évekig is használhatja, ha viszont rossz beépítőt fogott ki, akkor a sok ráncigálástól elég hamar a kezükbe maradhat a zárcímke, azaz letörik a pajzs kilincs része tőben.

Két dolog miatt történik általában a törés. Az egyik a pajzs/kilincs anyaga, tehát a gyengébbik kivitel, a másik pedig a rosszul beépített ajtó rángatásai miatt történik meg. Sok megkeresés irányul a kilincs letörése, pótlása miatt. Amikor az ügyfelet tájékoztatjuk a várható költségekről, mi már az erősített változatot szereljük fel, akkor szörnyülködve az olcsóbb változatot választaná, nem gondolván arra, hogy az egy fél éven belül újból letörik majd.

Az általunk biztosított szerviz szolgáltatás, nemcsak a kilincs-cserére irányul, hanem ilyenkor megnézzük azt is, hogy mitől tört le, és ha szükséges, igazítunk, ezzel megelőzve a jövőbeni letöréseket.

Az általunk felszerelt kilincs-pajzsra egy év garanciát vállalunk. Amennyiben ezen időszak alatt újból letörne, úgy díjmentesen felhelyezünk egy másikat. Tudjuk, hogy egy kilincs felszerelése nem egy nagy dolog, de vannak olyan rejtett problémák, amelyek elhárításához szerszámozottság szükséges, ami pedig nem mindenkinek van meg.