Az ügyfelek által megvásárolt zárak cseréjéről

Mai híreinkben arról tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy mi történik, ha saját magunknak már megvették a kínai zárszerkezetet.

Amennyiben úgy döntöttek, hogy inkább beszerzik valahonnan a HiSec ajtó zárszerkezetét, akkor (amennyiben ajtóba megfelelő a zár) annak a beszerelését egy egyszeri munkadíj megfizetése ellenében vállaljuk. Garanciát azonban nem vállalunk rá, a zárszerkezetre annak az üzletnek vagy kereskedőnek kell vállalnia a garanciát, ahol Önök ezt megvásárolták.

Felhívjuk a figyelmüket továbbá, hogy sem az ajtóból kiszerelt zárra mi nem tartunk igényt, sem pedig, az Önök által megvásárolt zárat nem tudjuk átvenni, ha esetleg az mégsem lenne jó az ajtóba. Zár-csereberével nem foglalkozunk, továbbá használt szerkezeteket sem árusítunk, nem szerelünk be másnak, ezek mennek a fémfeldolgozóba. Tehát zárakat beszámítani az árainkba nem tudunk, ilyen jellegű szolgáltatást nem végzünk!

Amennyiben nem jó zárat vásároltak meg, úgy a mi szervizautóink teljes körűen felszereltek, tőlünk meg tudják a zárat vásárolni, a bolti árakhoz hasonló költségen. Erre viszont már garanciát is mi biztosítunk. Ki-ki maga döntse el, hogy érdemes-e kísérletezgetni.