HiSec ajtó szerviz

Budapesti HiSec ajtózár szervizünk minden kerületben biztosítja az ügyfeleknek a Kínából származó HiSec ajtó komplett szervizelését, ami zárcserét, kilincs cserét, zárbetét cserét, kulcselvesztés miatti ajtónyitást, hevederzár szerelést és másodzár telepítést takar. Itt kihangsúlyoznánk, hogy ajtóbeépítést nem vállalunk!

HiSec ajtó zárbetét csere

A Kínából importált HiSec ajtókat a saját, gyári zárbetétjeikkel szerelik be. Az ajtóban olyan cilinderek vannak, amelyek semmilyen védelemmel nincsenek ellátva. Csak ezt az ügyfelek nem tudják vagy nem mondják el nekik.

Ha nem akar váratlan látogatót, akkor cseréltessen velünk mihamarabb a HiSec ajtóban alsó- és felső zárbetétet, mivel a gyári zárbetéteket 1 PERC ALATT KI LEHET NYITNI úgy, hogy az ajtóban és a zárban semmilyen sérülést, rongálást nem vesz észre az ott lakó! Csupán arra ér haza, hogy a lakását kipakolták, amit a gyári HiSec ajtó zárbetétek nem védtek.

Ne várja meg, amíg ez bekövetkezik, hallgasson ránk! Naponta 10-15 HiSec ajtót törnek fel. Persze ebből mi csak 4-5 ajtóban cserélünk zárbetétet, mert az ügyfelek a betörés után is valami olcsó, Abus D6 vagy a Kínában készült Mul-T-Lock Integratort, vagy a zárszervizes berkekben alkalmazott Anbo zárbetétet szereltetnek be. Ezzel pedig ugyanott tartanak, ahol az eredeti zárbetétekkel, azaz sehol.

De hát mindenki maga tudja, mire költi a pénzét. Mi csak jó betéteket ajánlunk, a kornak megfelelő biztonsági fokozattal, ha erre van szüksége telefonáljon! Aznapi szereléssel biztosítjuk a HiSec ajtó zárbetét cseréit!

06-30-408-8914

HiSec ajtó világító kilincs csere

A háromdimenziósnak tűnő HiSec ajtó világító ledes kilincs azokban az esetekben szokott letörni és kézben maradni, ha az ajtó rosszul van beépítve, így az ügyfélnek az ajtót nyitáskor, záráskor emelgetni, rángatni kell. Mivel a kilincs az erőkar, valaminek engedni kell, így ez letörik. Ez újfent a rosszul beépített ajtó témakörébe tartozik. Mivel az építtető már nincs meg, mert a jött-ment cégek hamar megszüntetik a vállalkozásukat, ezért csak ránk, a HiSec ajtó zárszerviz szolgáltatóra számíthatnak az ügyfelek.

A bajba jutott ajtótulajdonosok kilincseit már több mint 10 éve cseréljük. A kínai HiSec ajtó kilincs cseréjekor az ügyfélnek beállítjuk az ajtót, megigazítjuk a szorulásokat, hogy a kilincs letörés ne ismétlődjön meg.

Cégünk Budapest területén a kínai ajtó világító kilincsét kompletten, munkadíjjal együtt, 32.000 forintért prezentálja. Mi biztosítjuk az anyagot, szükség esetén jobbos- és balos kivitelben és csakis az erősített verziót szereljük fel az ügyfélnek.

HiSec ajtó zárnyitás

A HiSec ajtó zárak nyitására több okból kifolyólag van szükség, mégpedig a következők miatt. Kulcselvesztés miatti ajtónyitás, zárnyitás, melynek a nyitása után a zárbetétet a helyszínen kicseréljük és egy jó minőségű izraeli zárbetétet teszünk a helyére. Az olcsó, silány minőségű zárbetét meghibásodása miatt is vállalunk ajtónyitást, ilyenkor a hibás zárbetét nem engedi a kulccsal történő tökéletes nyitást. Cégünk szakembere a helyszínen szakszerű, gyors zárbetét nyitást végez, mely után javasoljuk a zárak cseréjét az általunk javasolt minőségi termékekre, pl. RB LOXCIS, Keylocx. AZ új zárbetétekhez általában 3 vagy 5 db kulcs tartozik, fúrás-, finomnyitás és törés ellen vannak védve.

HiSec ajtó beállítás, igazítás

Rengeteg HiSec ajtó van a magyar piacon telepítve. Sajnos sok a kontár, akik rossz irányból közelítik meg az ajtóbeépítést. Valahogyan beteszik, aztán majd lesz valami. Csak az a baj, hogy egy idő elteltével már jönnek is a problémák, akadás, szorulás, stb., ami a HiSec ajtó nehézkes kinyitásával jár. Még kulcs beletörés is előfordulhat. Egy rosszul beépített HiSec ajtó esetén, ha van kellő ajtóhézag, akkor turbózással, marással, lyuktágítással, ajtótok zömítéssel valamilyen szinten tudunk javítani rajta. Hívja ez ügyben ügyfélszolgálati telefonszámunkat!

06-30-408-8914

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár