HiSec ajtó kilincs csere Budapest XV. kerület

Cégünk vállal Budapest XV. kerületében, ügyeleti jelleggel, a HiSec ajtó világító kilincsének rugótörése és kilincsének letörése miatti komplett kilincs-garnitúra cserét, jó áron, garanciával.

Budapest XV. kerületében több ezerre tehető a beépített HiSec ajtók száma, amelyekről tudomásunk van. A HiSec ajtók jellemzői, hogy kétzáras kivitelűek, Kínában készülnek, MABISZ 3-as minősítéssel rendelkeznek, világít a kilincsük, és belülről egy belső ráfordítóval lehet külön zárni az ajtót.

Ezek a HiSec ajtók 80-100 ezer forint közötti összegben vannak meghirdetve, néhol szereléssel együtt, néhol anélkül. Sajnos azonban sok olyan XV. kerületi HiSec ajtóval találkozunk, ami rosszul van beépítve, így a kilincs gyakorta kézben marad, letörik. A HiSec ajtó beszerelésével kizárólag azt az ajtóbeépítő céget keresse fel, aki garanciával, számlával dolgozik és pontos ajtóbeépítést vállal.

Természetesen mi minden XV. kerületi HiSec ajtó tulajdonosnak nyújtunk zárszerviz szolgáltatást, amely pl. vonatkozik a letört kilincs cseréjére is. Ne álljon neki házilag, mert szaktudás és szerszámozottság szükséges hozzá, inkább bízzon meg egy XV. kerületi HiSec ajtó zárszerviz szolgáltatót a feladat elvégzésével!

Szervizmunkáink során a XV. kerületben különböző színű, méretű, kifelé- vagy befelé nyíló HiSec ajtókkal találkozunk, de a rossz beépítés miatt egyre több a kilincsletörések száma, így az ügyfél ezért plusz díjat fizet ki, mert az ajtóbeépítőt már nem találja.

A XV. kerületben beépített, többpontos, világító kilincses HiSec ajtók jobbos- és balos kivitelben fordulnak elő. Szervizautónkban mindkét opció cseréjére fel vagyunk készülve.

Azok a XV. kerületi HiSec ajtó tulajdonosok, akiknek letörik a világító kilincs külső- vagy belső része, nyugodtan hívhatják zuglói zárszervizünket, mi akár aznapi vagy másnapi munkavégzéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Ellenőriztesse velünk HiSec ajtóját! A XV. kerületben semmilyen kiszállási díjat nem számolunk fel, csak a munkadíjat plusz a kilincs anyagköltségét, estleg a zárbetét költségét. HiSec ajtó kilincs cserét vállalunk a XV. kerület minden részén, 32.000 Ft-ért, munkadíjjal együtt!

A XV. kerületi lakosok a HiSec ajtó kilincs- vagy zárbetét cseréjével kapcsolatban nyugodtan fordulhatnak hozzánk telefonon vagy e-mailben, elérhetőségünket megtalálják a Kapcsolat menüpontban!

HiSec ajtóval találkozhatunk a XV. kerületi panellakásokban, az újonnan épült társasházakban, valamint lakóparkokban is gyakori választás ez a kínai ajtó. Családi házak bejárati ajtóiként vagy tárolóajtóként is népszerűek a kerületben.

Ha nem a kilincs letörésével van probléma, és még a gyári HiSec zárbetétek vannak az ajtóban, akkor érdemes az ajtón lévő alsó és felső kínai zárbetétet minél előbb kicserélni, mivel a betörések száma nő a XV. kerületben is! Ez általában a zárbetétek roncsolásmentes finomnyitásával történik, ami ellen nem véd a gyári zárcilinder.

HiSec ajtókba javasoljuk az izraeli RB zárcsaládot: RB SKG, RB LOCXIS és RB Keylocx kivitelekben! Ezeknek az árairól és a beszerelés komplett költségéről érdeklődjön XV. kerületi HiSec ajtó gyorsszolgálati szervizünktől!

06-30-408-8914

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár