Miért a jobb zárbetét?

Kétfajta rongálási rendszerrel nyitják ki a HiSec ajtókat. A ritkábbik eset, amikor feszítővassal, pajszerral, nagy csavarhúzóval kifeszítik az ajtót, és úgy megrongálják, hogy nemcsak kinyílik, hanem tönkre is megy. A másik pedig a finomnyitás, azaz a zár-pikkelés. Az ajtóban lévő gyári zárbetét semmilyen védelemmel nincs ellátva. Nem akarunk ötleteket adni, de egy beütő-kulcs legyártásával, bármelyik kínai zárbetét másodpercek alatt nyitható.

Így már meg is van a válasz a kérdésre, hogy miért kell a jobb zárbetét. A kínai zárbetéteket hangtalanul, észrevétlenül ki tudják nyitni, amíg senki nincs otthon, és vissza is tudják zárni (bár ez nem jellemző). Aki az ész érveinket elfogadja, annak nagyon szívesen elmondjuk akár telefonon, akár személyesen, hogy mi a különbség egy interaktív csaprendszerű zárbetét belső felépítése és a gyári, kínai zárbetét között.

Alapvetően három dolog. Az egyik, hogy a prémium kategóriás zárbetétet manipulációval nem lehet kinyitni. A másik, hogy a zárbetét törés ellen védve van. A harmadik pedig, hogy a kulcsainak másolása csak a kódkártya felmutatásával lehetséges. Akit érdekel egy prémium kategóriás zárbetét csere a kínai ajtajában, az diszpécserszolgálatunkon keresztül kérhet részletesebb tájékoztatást, valamint időpontot a zárcserére.

Akit meg hidegen hagy a dolog, az reménykedjen abban, hogy ő nem válik a betörők áldozatává.