HiSec ajtó kilincs csere Budapest III. kerület

HiSec ajtó kilincs cserét vállalunk Budapest III. kerületében gyorsan, szakszerűen, garanciával. Minden kilincs csere után számlát állítunk ki, és egy év teljes körű jótállást biztosítunk az ügyfélnek.

A III. kerületben igen sok ház, lakás, társasház dísze a HiSec ajtó. Sok esetben van probléma a kilinccsel, amikor vagy a külső vagy a belső rész letörik, így nem lehet az ajtót szakszerűen használni. Ha nem a kilincs egy darabja törik le, marad kézben, akkor lógó, azaz lefittyedt állapotot mutat. Ebben az esetben viszont a kilincsben lévő címer alatti visszahúzó rugó tört el. Ilyen rugót külön nem tudunk cserélni.

III. kerületi HiSec ajtó zárszervizünk komplett kilincsgarnitúrát tud cserélni ezeken az ajtókon jobbos- és balos kivitelben, 32.000 Ft-ért. Minden elvégzett világító kilincses HiSec ajtó letört kilincs cseréjére garanciát biztosítunk, ami azt jelenti, ha egy éven belül előfordulna ugyanez, mi díjmentesen kicseréljük egy másik kilincs párra. Ilyen kilincs letörés azonban nem fordul elő, mivel mi csakis a drágább, erősített változatot szereljük. Mindig megnézzük az ajtót, hogy nincs-e akadása, szorulása, ami előidézhette a kilincs letörését.

Ha Ön a III. kerületben lakik és HiSec ajtó tulajdonos, bármilyen zárszerviz szolgáltatásban készségesen állunk a rendelkezésére, mint pl. rugótört kilincs csere, akadozó kínai ajtózár csere, profi zárbetétek cseréje a kínai helyére, heveder- vagy másodzár felszerelése a biztonság növelésére.

Budapest III. kerületi HiSec ajtóval kapcsolatban, ha kérdése van, forduljon diszpécserszolgálatunkhoz, mi vagyunk a HiSec ajtók specialistája zárszerviz tekintetében.

Találkozhatunk a III. kerületben HiSec ajtókkal zárt és nyitott lépcsőházakban, panel- és lakótelepi lakásokban, kertes és családi házakban garázs- és tárolóajtók formájában.

Munkáink során a III. kerületben különböző méretű, kivitelű és színű HiSec ajtókkal találkoztunk már, fehér, barna, tölgy, bükk, mahagóni, cseresznye és fekete színben. Nekünk mindegy a szín és a nyitási irány, a kilincsek és a zárak egyformák az ajtóban. A III. kerületen belül bárhova kihívhat minket, mi ugyanazokkal a díjszabással végezzük a letört kilincs cseréjét vagy a már feltört két darab gyári zárbetét cseréjét.

Azok a HiSec ajtó tulajdonosok, akik Budapest III. kerületben laknak, sokszor panaszkodnak betörésre, betörési kísérletre, de legtöbb esetben a világító ledes kilincs letörésére. A HiSec ajtó kilincs cseréje nálunk már rutin feladat, III. kerületi HiSec ajtó szervizünk fel van szerelkezve az azonnali kilincs cserére, a rugótörés miatti kínai kilincsek pótlására.

Javasoljuk az összes III. kerületben beszerelt HiSec ajtó zárbetétjeinek azonnali zárcseréjét, hiszen egyre több hívást kapunk a feltört, betört ajtókkal kapcsolatban a kipakolt lakások tulajdonosaitól!

HiSec ajtó zárbetét cserét vállalunk a III. kerület minden részén, kizárólag izraeli zárbetétekkel! Egy zárbetét esetén 34.000 Ft, két zárbetét esetén 48.000 Ft a teljes zárcsere költsége. Rendelje meg, óvja meg lakását, értékeit!

A III. kerületben elég sok a rosszul, pontatlanul beépített HiSec acél biztonsági ajtók száma, ezért törnek le a kilincsek, mennek tönkre a bevésőzárak és a gyári zárbetétek. Ellenőriztesse HiSec ajtóját velünk! Budapest III. kerületében külön kiszállási díj nélkül dolgozunk!

06-30-408-8914

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár