HiSec ajtó zárcsere

A HiSec ajtó zárcsere szüksége azért fontos, mert megelőzheti az olyan kényelmetlen, kellemetlen helyzeteket, amikor nem nyílik a zárbetét, beleszorult a kulcs, esetleg meghibásodás miatt bele se megy a kulcs a zárba.

A HiSec ajtó zárcsere során figyelembe kell venni a kínai ajtó zárbetétjeinek különböző paramétereit, ahol legalább négy különböző méret jöhet szóba. HiSec ajtó zárszerviz szolgáltatónk három különböző opciót nyújt a biztonságra vágyó ügyfelek számára, háromféle árkategóriában és biztonsági fokozatokban.

Nálunk a HiSec ajtó zárcsere szolgálat éjjel-nappal elérhető, akut problémákat a helyszínen megoldunk, szükség esetén a régi kínai zárbetétet kinyitjuk, igény esetén jó minőségű zárbetétekre kicseréljük.

A HiSec ajtó 15+1 ponton reteszeli az ajtót, az alsó zár háromirányba, a felső egyirányba biztosítja a reteszelést. A lényeget azonban a zárbetét kicserélésére fektetnénk, mégpedig egy jó minőségűre.

Szolgáltatásaink:

  • HiSec ajtó zárcsere
  • HiSec ajtó zárbetétcsere
  • kínai ajtó zárbetét csere
  • HiSec ajtó kilincs csere
  • kínai ajtó zártest csere
  • Secdoors ajtó zárbetét csere
  • világítós kínai ajtókilincs csere

HiSec ajtó zárcsere a helyszínen

A HiSec ajtóval rendelkező ügyfeleinknek, függetlenül attól, hogy ők szereltették be vagy így vették a lakást, lehetőségük van a zárcsere során a helyszínen különböző opciókból kiválasztani a biztonsági fokozatot.

Az ügyfelek már a weboldalon tájékozódhatnak a különböző zárbetétek tulajdonságairól, árairól, biztonsági fokozatairól. A telefonos diszpécser segít kiigazodni a dolgokon és az árat is tisztázza, amit a kiszálló kollégánál készpénzben kell majd fizetni a zárcsere elvégzése után.

Szervizautónkban a megbízhatóság szempontjából egy gyártó termékeit használjuk, azon belül pedig különböző biztonsági fokozatú zárbetéteket tudunk ügyfeleinknek ajánlani. Olcsó, silány zárbetétet mi nem forgalmazunk.

Az általunk forgalmazott zárbetétek MABISZ minősítéssel rendelkeznek, tehát bevizsgáltak, fúrás-, finomnyitás- és törés ellen vannak védve. A legdrágább verzió, amit ebből beszerelünk másolásvédelemmel is bír. Ez annyit jelent, hogy csakis a hozzá tartozó kódkártyával lehet a zárbetéthez kulcsot másoltatni.

HiSec ajtó zárcsere folyamata

A HiSec ajtóval rendelkező budapesti ügyfeleink először az interneten tájékozódnak, majd egyeztetnek a diszpécserrel, mind az időponttal, mind az árral kapcsolatban. Majd egy zárszakértő kolléga kicseréli a kiválasztott zárbetétet, legyen szó akár a felső, akár az alsó HiSec ajtó zárbetétről.  Ha szükséges, az ajtón némi állítást is elvégzünk a könnyebb, problémamentes működésért. A legtöbb megrendelésünk általában új ajtó beszerelése miatt vagy új lakásba történő költözésből adódik. Ez a legjobb megközelítés, hiszen így megelőzhető a baj! Mi rejtett költségek nélkül, fix áron végezzük el a HiSec ajtóban a zárbetét cseréket.

Válasszon minket! Nálunk nincsen becsapott ügyfél, mi a tökéletességre törekszük, az ügyfelek elégedettségére és a 100 százalék biztonságra!

06-30-408-8914