Letört kínai HiSec ajtó kilincs cseréje

Napi rendszerességgel végzünk kilincstörés, rugótörés és egyéb más zárszerviz feladatokat. A törések főként az anyag gyengeségére, a zárcserék szintén erre és a betörésre vagy annak kísérletére vezethetők vissza.

Miért törik le a kilincs?

Sok írásunkban említettük az anyaggyengeséget, a rossz ajtóbeépítést, ami hatására a kilincs rángatásnak, emelgetésnek van kitéve, ezért valaminek engednie kell. Egy idő után vagy a rugó törik el, de inkább a kilincs külső- vagy belső markolata egyszerűen elreped és egy része letörik.

Mi a megoldás?

A megoldás egy új kilincs felszerelése, telepítése, amiben már van acéllemez, bírja a folyamatos terhelést. Fontos az ajtó záródási pontjainak megigazítása, beinstallálása, a pontos, precíz záródás érdekében. Az új kilincs felszerelésével meghosszabbítjuk a zárszerkezet élettartamát, az ajtó működését, így nem kell nap mit nap küzdeni minden záráskor és nyitáskor.

Kilincs csere házilag nem ajánlott

Vannak egyszerűbb zárcsere, kilincs csere feladatok, amelyek házilag is könnyedén, egy mozdulattal egy csavarhúzó segítségével elvégezhetők, viszont a kínai lemezajtóknál különböző formákban van rögzítve a kilincsgarnitúra. Nap mint nap találkozunk újabb kihívásokkal, amihez nem elég egy csavarhúzó, hanem különböző vágó-, fúró-, üregelő munkálatok szükségesek még a kilincs átcseréléséhez. Tudni kell, meddig szabad meghúzni a csavarokat, a vékony ajtóknál mind a csavarból, mind a pánikreteszelőből vágni kell, a kilincstengelyt ki kell cserélni, és a rögzítő tőcsavarok fészkét az ajtólemezen feljebb vagy lejjebb kell marni. Ezért nem ajánljuk senkinek, hogy nekiálljon a kilincs kicserélésének házilag!

HiSec kilincs csere árak Budapest területén

Mint minden szolgáltatásnak, úgy a letört kilincs cseréjének is megvan a komplett, fix ára. Külön kiszállási díjat nem számolunk fel Budapesten, az évek óta jól bevált, fix áron dolgozunk. Munkáinkról számlát állítunk ki, amely egy év garanciát biztosít az általunk helyszínre vitt és beszerelt termékre, termékekre. HiSec, Secdoors, TerraSec és egyéb barkácsáruházas, kínai ajtók kilincseinek cseréje külső-belső garnitúrával, 28.000 Ft-ba kerül Budapest területén.

Nálunk nincsen rugócsere, fél-kilincs csere, egy az egyben cserélünk mindent, balos- és jobbos kivitel esetén egyaránt.

Kínai HiSec, Secdoors ajtószerviz elérhetőségeink

Zárszerviz vállalkozásunk az év 365 napján segít azoknak a bajban lévő és biztonságra vágyó embereknek, akik ezt a csodálatos, Kínából származó HiSec, Secdoors vagy TerraSec ajtót örökölték vagy megvásárolták.

Nem akarunk senkit megbántani, hogy miért vette meg ezt az ajtót, igazából a betörés megelőzése mindig a cél és az ajtó tökéletes, üzembiztos működése.

Forró drótunk elérhető a 06-30-408-8914 telefonszámon. A rengeteg hívás miatt néha van várakozási idő, de ahogy szabaddá válik a vonal, mindenkit visszahívunk!

Amennyiben nem sürgős, akut problémája van, csak érdeklődik, tájékozódik az ajtóval, zárral kapcsolatban, úgy írhat nekünk emailt a profizar@gmail.com email címre!

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár