Mitől törik le a HiSec bejárati ajtókilincs?

Jó a kérdés. Több fórumon is foglalkoznak ezen problémával. Az igazság azonban a tapasztalt HiSec ajtó zárszerelő kollégák véleményét tükrözi, hiszen ők mindennap a HiSec ajtó gondok sorozatait hárítják el.

A HiSec ajtó Kínában készül. A kínai gyártástechnológiáról két dolgot kell tudni. Az egyik, hogy koppintanak mindent, azaz hamisítvány a végtermék valamilyen szinten. A másik pedig az olcsóság, azaz a silány minőség, a gyatra és filléres alapanyagok használata az ár lenntartása érdekében.

A HiSec ajtókilincs egyértelműen gyenge. A nyitási számokat megvizsgálva, kb. egy éven belül letörik a kilincs vagy elpattan benne a külső vagy belső rugó, mely balesetveszélyessé teszi a további használatot. Az anyaghibán kívül, meg kell vizsgálni az ajtó záródási pontjait, a záródás körülményeit is, mert ezek szintén befolyásolják a kilincs élettartamát hosszútávon.

Gondolják végig! Ha nehézkes használat mellett nagy erőt fejtünk ki egy dologra, azzal mi történik? Nyilvánvalóan törés a válasz. Tehát ezt a két problémát írnánk a HiSec ajtó kilincsletörésének a számlájára.

HiSec ajtóhoz megerősített kilincs beépített világítással

A régebbi típusú HiSec ajtó kilincsek sorban törnek le, vagy magában a kilincs-szerkezetben törik el a visszatartó rugó, így az ajtó kilincses funkciója gyakorlatilag megszűnik vagy nehézkessé válik. A jó hír, hogy van rá megoldás, mégpedig egy új, erősebb kivitelű, ledvilágításos kilincsgarnitúra csere. A cserekor díjmentesen grátisz beállítjuk az ajtót is, amennyiben szükséges, a további nehézkes záródás és kilincsrángatás elkerülése érdekében! Mindezt fix áron, díjtalan budapesti kiszállással, nonstop elérhetőséggel.

Hívjon minket a probléma feltárásának és elhárításának érdekében! Mi ebben a szegmensben teljes körű lefedettséget tudunk biztosítani a biztonságra és megbízható ajtóműködésre vágyó ügyfeleinknek!

A HiSec-kilincs letörése adódhat anyaghibából és rossz ajtóbeépítésből is.

HiSec ajtó alkatrész, kilincs, zár, zárbetét

A HiSec ajtó alkotóelemei, részei - az ajtótokon és ajtókereten kívül - több mindenből tevődnek össze. A zárrendszer különböző mozgatási mechanizmussal van összerakva, kétzáras kivitelben. A HiSec ajtó alsó zárszerkezete egy háromirányú bevésőzár, mellyel kapcsolatban egy pár év után már megkopási tünetek jelentkeznek. Ilyenkor érdemes mihamarabb kicseréltetni a zártestet, mert később emiatt bejutási nehézségek fordulhatnak elő.

A HiSec ajtó Kínában készül és a kínaiak gondoskodnak róla, hogy sok anyagot ne tegyenek bele az alkatrészekbe, ezért is van velük sok minőségi és biztonságtechnikai probléma. A gond a kilincsletöréssel kapcsolatban már az első években jelentkezik, melynek orvoslásaként egy új, megerősített vázú, erősebb markolatú, világító kilincset szerelünk fel csereként. Ezt a munkát nonstop meg tudja rendelni telefonon és e-mailen keresztül!

A biztonsági fokozatot nézve, nagyon veszélyes vizeken evezünk, hiszen a gyári betét olyan kevés biztonságot nyújt, hogy maximum a huzat lehet az ellenfele, de a betörő egyáltalán nem.

A HiSec ajtó zárbetétjeiből hiányzik a biztonság, semmi védelmet nem tett bele a gyártó, se fúrás-, se törés-, se savazás elleni védelemmel nem rendelkezik, így könnyen támadhatóvá válik a betörés során. Ennek a kiküszöbölésére zárbetét cserét javaslunk, az alsó- és felső zárak kapcsán egyaránt. Itt utána tud olvasni az árainknak ezzel kapcsolatban.

HiSec ajtó zárszerviz 0-24

Budapesti zárszerviz szolgáltatást kínálunk az év 365 napján a HiSec ajtóval rendelkező tulajdonosoknak, ingyenes kiszállással, nonstop elérhetőséggel!

Hívhat minket kilincstörés, kulcselvesztés, zárpótlás vagy rugótörés miatt, éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon egyaránt!

Tárcsázza az alábbi számot!

06-30-408-8914

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár