Világító kilincs lecserélése törés miatt

A világító kilincses kínai ajtók kilincsletörése vagy a feszegetés hatására történik – ami a rosszul beépített ajtóra vezethető vissza -, vagy egyszerűen anyaggyengeségre, anyagfáradtságra fogható rá. Főként a kilincs belső- vagy külső fogantyújának a markolatrésze szokott elrepedni vagy eltörni, így kézben marad, mindenki nagy meglepődésére. Ilyen esetekben egy megoldás van, a kilincs csere. Ez külső/belső egységben történik, az erősített változatban, helyszíni szereléssel, számlával együttesen.

Zárszerelő szakemberünk a helyszínen kicseréli a sérült darabot, jobbos vagy balos kivitelben, óriási rutinnal, szakértelemmel. Mind a két változatra fel van készülve a szervizautónk, így gyakorlatilag mindegy, hogy jobbos vagy balos kilincsről van-e szó.

A törött kilincs cseréjét mindig szakemberrel végeztesse, mert bár a kilincs szinte minden kínai ajtóra felszerelhető, de a kínai ajtók esetében bármi előfordulhat, így a szerelésnél nagyobb szerszámozottság és anyagfelhasználás is szükséges lehet.

HiSec ajtó zárbetét cseréje kulcselvesztés miatt

Nagyon fontos a zárcsere, ha valaki elhagyja a lakáskulcsot, hiszen nem tudjuk, kinek a birtokába került, ilyenkor nem szabad kockáztatni! Mielőbbi zárbetét-cserét kell rendelni egy szakszerviztől. A HiSec ajtók általában dupla zárral vannak ellátva, egy alsó- és egy felső zárral. Nálunk jó minőségben, kedvező áron, gyorsan tud zárbetét csere szolgáltatást rendelni.

Halogatni ezt nem szabad, hiszen, alkalom szüli a tolvajt, és mint mondják, bármi megtörténhet!

HiSec ajtó zárcsere új lakásba költözésekor

Amikor egy új ingatlant vásárolunk, járjuk körbe a témát, milyen ajtó van ott, érdemes-e az ajtó biztonsági fokozatát növelni. Ami azonban biztos, hogy a zárcserét a régi tulajdonos után minél hamarabb el kell végeztetni, mivel nem tudhatni az előéletet, hogy mi és hogyan történt, amiből aztán később probléma lehet.

Zárcsere szolgáltatásunkról, zárbetétjeinkről érdeklődjön telefonon, kérjen ajánlatot! Mi rövid időn belül, mindenki számára a legkorrektebb áron, kiszállási díj nélkül vállaljuk a zárcserét biztosítani. Budapest területén, a kínai ajtók zárcseréje esetében, zárszerviz vállalkozásunk külön kiszállási díjat nem számol fel senkinek. Kizárólag izraeli, saját beszerzésű Keylocx és LOCXIS zárbetétet szerelünk be az ajtókba, amelyek költsége egy zárcsere esetén 32.000 Ft, két zár esetén 46.000 Ft-tól elérhető. Munkáinkra egy év teljes körű garanciát biztosítunk! Az izraeli zárbetétek betörésvédettek, semmiképp nem említhetők egy napon a kínai betétekkel, melyekben semmilyen védelem nincs kialakítva (maximum fúrásvédelem, ami alap).

HiSec ajtó zárszerviz szolgáltatásunk elérhetősége

Budapesti szolgáltatóként rengeteg HiSec ajtó zárproblémával találkozunk a mindennapok során. Ez azt jelenti, hogy nálunk napi 4-6 darab, valamilyen Kínából származó csodaajtó kerül szervizellátásra, meghibásodás, kilincstörés vagy zárbetét cseréje miatt.

Telefonszámunk egész évben nonstop hívható, hétvégén és ünnepnapokon is a

06-30-408-8914 számon!

Ha e-mailt szeretne küldeni nekünk az ajtó beazonosítása végett (fotókkal ellátva), tegye bátran a profizar@gmail.com e-mail címre!