HiSec kínai ajtóba milyen a jó zárbetét

Hát az biztos, hogy nem a gyári, a piros, sárga, fekete berakásos kulccsal és nem is a közkedvelt, záras berkeken belül használt, szintén kínai GMB, Anbo vagy Sib zárbetétek.

Aki ezekben gondolkodik, azoknak egyáltalán nem segítünk, mert ezek a zárbetétek a legalja kategóriát képezik a biztonságtechnikának, ezért sem foglalkozunk ilyen vacak, olcsó zárcilinderekkel. Az olcsó húsnak még mindig híg a leve, ezt váltig állítjuk, hiszen ha belegondolunk, 3000 forintos zárbetét árért biztonságot nem lehet 2019 év végén vásárolni. Itt a hangsúly a „biztonsági” szón van, amivel a fent említett zárcilinderek egyáltalán nem rendelkeznek, azt nyújtani nem tudnak.

Milyen zárbetétet javasol a zárszerelő?

A zárbetét csere választásakor érdemes tájékozódni, információt gyűjteni és több zárszerviz cég tanácsát kikérni. Ha lehet olyan cégeket hívjanak, akik 10-15 éve ebben a szakmában dolgoznak, mert vannak olyan „kollégák”, akik másodállásként űzik e szakmát és le vannak ragadva az Elzett X11, a Mul-T-Lock Integrator és az Abus D6 betétek mellett. Ezeket nem húznánk le, de szintén mind Kínában készülnek és méret függvényében 5000-6000 Ft az áruk. 6000 forintért biztonságot? Inkább nem nyilatkozom….

Egy normális zárbetét ára (kapaszkodjanak!) 45/45 mm méretben, ami a HiSec ajtóhoz kell, 12.000 forintnál kezdődik. Ebbe az ajtóba csakis olyan zárbetétet érdemes beletenni, aminek keskeny a kulcsszára, a zárbetét fúrás-, finomnyitás- törés- és savazás ellen védve van. Ez már egy jó döntés. Erre tevődik rá a mi munkadíjunk. Ez mennyi? Hívjon! Szívesen beszélgetünk Önnel!

Milyen zárbetétet javasol a zárszaküzlet?

A zárszaküzlet véleménye már sokkal nagyobb segítség lehet, mivel ott nagy a kínálat, a tapasztalat és a rutin. A fő probléma azonban az, hogy nagyon sok zárszaküzletben úgy megy az értékesítés, hogy amiből a legtöbbet eladnak, azt viszi mindenki. Ez pedig az ára miatt van, nem a minősége, a biztonsága miatt.

Sajnos az ügyfelek néha a szaküzletben is meg vannak vezetve, tisztelet a kivételes szaküzleteknek. Ám aki egy Tokoz betétet ad el egy HiSec ajtóba, az lehet, hogy jó biztonságot akart adni, amivel nincs is gond, de a szerelés hátrányaival már nincs tisztában. Ugyanis a Tokoznak olyan a kulcs-kialakítása, mint az Abloy zárbetétnek, tehát reménytelen úgy használni ebben az ajtóban, hogy a zárbetét előtt lévő forgógyűrűt ki ne kelljen dobni, különben nem lehetne használni nyitásra és zárásra. Ez a gyűrű pedig nem véletlenül van ott, ezt onnan kiszedni nem ajánlott! Ezek szakmai dolgok, az elmúlt 20 év hordalékaként tapadtak ránk. Nem véletlenül mondjuk és hirdetjük magunkat, hiszen heti 15 kínai ajtóban cserélünk zárbetétet!  Na ezt akkor tessék felszorozni, havi, évi lebontásra és azt szorozzák meg hússzal! Szép kis szám, ugye? Higgyék el, csak olyat cserélünk, ami bevált, ami működik, jó minőségű, biztonságos és megfizethető!

HiSec zárcsere árak kiszállással

Ez jó kérdés, mert ennek az összegnek a megadásához azért szükségünk van pár dologra. Hol van helyileg? Az általunk forgalmazott izraeli zárbetétből melyik típust választja az ügyfél?

A Keylocx zárbetét csere ára Budapest területén 5 kulccsal, másolásvédő kártyával, Mabisz 5-ös minősítéssel, munkadíjjal együtt 32.000 Ft. Ez természetesen egy zárra vonatkozik. Két zárra nem a dupláját számoljuk. Érdeklődjön erről telefonon!

A másik általunk jónak és biztonságosnak talált az RB LOCXIS 3 kulcsos, prémium kategóriás zárbetét, Mabisz 6-os (legmagasabb) besorolással. Ez kompletten 46.000 Ft-ba kerül egy zár esetén.

Ezek tényleg jó árak és jó zárak! Évek óta használjuk őket, mondhatni, a betörők rémálma!

06-30-408-8914