Kínai Secdoors ajtó kilincs csere

Ezek a Kínában készült bejárati ajtók kinézetre ugyanolyanok, mint pl. a HiSec ajtók. Maximum az ajtó vastagsága, a zárszerkezet formája, a zárbetét mérete és profilja lehet eltérő. Egy laikus számára ez azonban szemmel nem észrevehető.

A kínai Secdoors lemezajtóból különböző színek vannak forgalomban, mint pl. mahagóni, cseresznye, tölgy, fehér, sötétbarna színekkel találkozhatunk. Főként a tömör borítás a jellemző, nincs az ajtón ablak vagy üvegezés. Az üvegezést vagy felülvilágító ablakot az ajtó fölé szokták külön beépíteni, ez a kínai ajtóknál az ajtó gyenge szerkezete miatt nem lehetséges, az üveg súlyát nem bírná el, ezért nem is tesznek bele. Innen már egyébként következtetni lehet az ajtó minőségére, meg arra, hogy vajon beszélhetünk-e acélajtóról, mely csupán egy marketing fogás, magyarul átverés.

A legtöbb Secdoors bejárati ajtó a régiek közül még a nagyon gyenge, erősítés nélküli lemezkilinccsel van ellátva. Ezen belül a legtöbb ajtó még felhúzókilincses változatú, kétzáras kivitelű. Az alsó zár kívülről-belülről kulcsos-kulcsos zárású, a felső kívülről kulcsos, belülről tekerőgombos kivitelű.

A Secdoors ajtóban lévő zárbetét szó szerint semmit nem ér, ezt minél hamarabb javasoljuk cserélni vagy számolhat a betörők látogatásával, akik gyorsan, hangtalanul és nagy előszeretettel nyitogatják ezeket az ajtókat.

A legtöbb Secdoors ajtóba akármennyire is szorgalmazzuk a zárcserét, még mindig a gyári betét van. Mi ilyen hulladékot nem szerelünk be! Ha valakinek nem fontos a védelem, akkor hagyja így, ne cseréltesse, akiknek viszont igen, azoknak jó minőségű, 5 kulcsos, profi, prémium zárbetétet szerelünk be a kínai helyére.

Amit tudni kell a zárbetétről, hogy a kínaival szemben minőségi termék, nem Kínában készült. Különböző védelmi dolgok vannak belerakva, ami a kínai betétben egyáltalán nincs. Ilyen pl. a fúrásvédelem, a törésvédelem, a másolásvédelem és az 5 egyforma, pontos kulcs, ami nem akad, nem szorul, könnyedén megy bele a zárbetétbe.

A Secdoors ajtó másik gyenge pontja a zárbetét után a vacak, kétrészes, gyenge felhúzó kilincs, amiben két kilincstengely van, két rugóval. Ez a kínai ipar legrosszabb találmánya. Ilyet mi nem szerelünk fel, csak az erősített verziót. Innentől kezdve nem lesz felhúzókilincses, kulccsal kell majd zárni. Ezáltal a szerkezet is kímélve van a kilinccsel együtt a folyamatos rángatástól.

Igen, az írásunkban leírjuk azt, hogy ha tökéletesen működő Secdoors ajtót szeretne, akkor igenis rá kell költeni, ám a magyar emberek javarésze ezt akkor kezdi megérteni, mikor már letörött a kilincs vagy az említett ócska, kínai zárbetétet kinyitották a betörők és kirámolták a lakást a tulaj távollétében.

Mi évek óta biztosítunk minőségi szervizellátást a kínai ajtók esetében, amiben magában foglaltatik a teljes körű zárcsere, kilincs csere, kulcselvesztés miatti ajtónyitás és a biztonság növelése érdekében egy másodzár vagy egy hevederzár telepítése, szerelése.

Kínai ajtóban lévő zárat, zárbetétet nem javítunk! Secdoors ajtózsanért nem állítunk, ha nyikorog, kattog az marad úgy! Ezt azoknak kellett volna jelezni, akik beépítették az ajtót, hiszen a szorulás, akadás az egyenletlenség, ferdeség miatt csinálja ezt.

Cégünk rövid határidővel vállalja a felsorolt szolgáltatások mindegyikét. Fix árakon dolgozunk, főként Budapest kerületeiben. Ha az ügyfél értelmesen el tudja mondani, hogy melyik fajta kínai ajtaja van, pl. belül rajta van a ráfordító, vagy világít a kilincse, akkor 100 százalékos pontossággal meg tudjuk mondani az összes felmerülő költséget, amellyel számolni kell a zárcsere vagy kilincs csere során. Ha azonban csak a következő három szó szerepel a válaszban, arra a kérdésre, hogy milyen ajtóról van szó: „bejárati, barna, Budapesten van”, akkor erre értelmesen mi sem tudunk válaszolni, mert ez alapján a beazonosítás nem lehetséges!

06-30-408-8914

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár