Secdoors és HiSec ajtók zárbetét cseréje

Budapesten nincs olyan lépcsőház, ahol ne lenne pár darab HiSec ajtó beszerelve vagy a vetélytársa, a Secdoors, ami szintén Kínában készült lemezajtó. Tulajdonképpen mindkét ajtó esetében el lehet mondani, hogy kétzáras kivitel, 16 pontos záródást biztost és a benne lévő zárbetétek egy fabatkát sem érnek.

Cégünk a biztonság növelése céljából minden ügyfél számára ajánlja a zár cseréjét, mivel a gyári kínai zárbetétek, amelyek az ajtóban vannak, akár alul, akár fölül, nem biztosítják az ajtót, így a lakás és az értéktárgyak védtelenné, támadhatóvá válnak.

Mindkét ajtó esetében különböző osztású zárbetétek vannak beszerelve. A HiSec ajtó esetében 45/45 mm a méret, a Secdoors ajtó estében 31/55, felül pedig 31/60 mm a zárbetét mérete tekerőgombos kivitelben.

Cégünk kizárólag izraeli zárbetétet szerel be a csere alkalmával. Ezek közül is azt, amit az ügyfél kiválaszt a telefonos egyeztetés alkalmával. Ez akár lehet RB LOCXIS, Dynamic vagy Keylocx kivitel. A LOCXIS zárbetéthez gyárilag 3 db kulcs van csomagolva, a Dynamic és Keylocx betéteknél pedig 5-5 db. A LOCXIS és a Keylocx zárbetét 2030-ig másolásvédett, tehát csak a kártya felmutatásával lehet hozzájuk kulcsot másoltatni a Kulcskirály budapesti üzletében.

Sokan nem tudják, hogy a bejárati ajtó zárbetétje kínai, csak akkor jutnak erre a felfedezésre, amikor már betörtek a lakásba és a tulaj különböző fórumokon a márkaneveket beazonosítva szembesül azzal, hogy milyen ajtóval is áll szemben. Amiről ráadásul azt hirdették, hogy szuper acélajtó, aztán kiderül, hogy ez egy átverés. Az acél egy lemez, az ajtó MABISZ minősítése pedig 2-es vagy 3-as. A kilincsek maximum világítanak, de nem erősek, hamar letörnek. A zárbetéteket pedig könnyedén nyitogatják a betörők házról házra járva.

Mindenkinek ajánljuk az azonnali zárcserét, mert az ördög nem alszik! A betörők kifigyeléssel is dolgoznak, amíg senki nincs otthon, addig szépen és gyorsan bejutnak a lakásba. A Secdoors és HiSec ajtó zárbetétjei szó szerint nem biztonságosak, a forgalmazó állításának ellenére sem.

A zárbetétcsere megrendelésének a folyamata a következő. Általában az interneten találnak meg minket, de főként már csak akkor, mikor megtörtént a baj. Ezután telefonon megrendelik a zárbetét cseréjét. Ezt mi mindig nagyon rövid időn belül el is végezzük Budapest összes kerületében.

Nálunk általában mind a HiSec és Secdoors ajtóba a kulcs-kulcsos kivitelű zárbetét csere költsége két zár esetén 46.000 Ft. Akinek szüksége van felső tekerőgombra azoknak plusz 6.000 költséggel kell még számolnia.

Az általunk kicserélt zárbetétek Izraelben készülnek. MABISZ minősítésük magas fokozat, 5-ös és 6-os.

06-30-408-8914