HiSec kilincs

A HiSec biztonsági bejárati ajtókkal szinte nap mint nap találkozunk munkáink során, mivel konkrétan egy lépcsőházban, akár egy emeleten is 4-5 ajtóval találkozunk, amelyekkel sajnos mindig elég sok probléma akad. Főleg nyitáskor és záráskor vannak bajok a rosszul beépített ajtók esetén, mivel a kilincs ilyenkor többnyire letörik és a kézben marad.

A HiSec ajtók kilincsei világítanak, rozsdamentes kivitelűek, belülről a pajzson egy fél ráfordító gombocska, azaz egy pánikfunkció található, mely csak belülről működtethető.

A HiSec ajtókilincs balos- és jobbos kivitelű lehet, ezt az ajtó nyitási iránya határozza meg. A HiSec ajtók többpontos záródást biztosítanak. Az ajtón két különálló zárszerkezet van. Az alsó zár a háromirányú záródást biztosítja, azaz előre-, fel- és lefele reteszel, míg a felsőzár kétfordulattal csak előrefele záródik.

Mivel a HiSec ajtókilincs kívülről világít, ilyenkor egy led izzó van a kilincs alsó részébe integrálva. A kilincs markolat felőli részén van egy apró gomb, amellyel ezt a led világítást működésbe lehet hozni.

A régi HiSec kilincseknél a belső kilincs címke még lemezerősítés nélkül van felszerelve, ami miatt a kilincs erőssége, masszivitása kérdőjeles, így a sokszori rángatástól a kilincs külső- vagy belső fele gyakran le szokott törni.

Cégünk rövid határidővel és gyors helyszíni kiszállással vállalja a HiSec ajtókilincsek cseréjét Budapest összes kerületében. Zárszerviz szolgáltatásunk ügyeletei jelleggel történik, gyorsan és raktárkészletről oldjuk meg a kilincs-cseréket, melyek szervizautónkban jelen vannak, mind jobbos, mind balos kivitelben.

A HiSec ajtókilincs cseréje történhet az elhasználódás miatt, a benne lévő rugó törése miatt, a kilincs törése miatt. A törött kilincs nem használható üzembiztosan, balesetveszélyes is, így célszerű a cserét minél hamarabb megejteni, az esetleges sérülések elkerülése végett.

A HiSec ajtó legfőbb ismertetőjele a HiSec embléma, ami az ajtón kívül van elhelyezve, a jobb vagy bal felső sarkában, a nyitási iránytól függően. További ismertetőjel a világító kilincses kivitel, a barna vagy fehér kazettás osztás, illetve a belső tekerőgomb, mely csak kívülről működtethető.

Hívjon minket a kínai HiSec kilincs cseréje miatt! Tőlünk csakis az erősített, jobb, minőségibb verziót kapja! Olcsó, silány minőségű, utángyártott kínai kilincsek cseréjével garanciális okok miatt nem foglalkozunk!

A HiSec kilincs-csere szolgáltatás árairól és a lehetséges időpontról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál, az alábbi telefonszámon! Küldhet e-mailt is nekünk a profizar@gmail.com címre.

06-30-408-8914