Rugó törés, kilincs-csere HiSec ajtóban

A HiSec ajtó kilincs problémája a legtöbb esetben kilincstörésre, rugótörésre vezethető vissza, hiszen a gyenge anyag elfárad, a rugó kinyúlik, a vékony formájú kilincs kívül vagy belül eltörik, így nem lehet tovább használni üzembiztosan a kilincset. A rugótörés már az első jelnél megmutatkozik, hiszen a kilincs lefittyed, így látványosan elénk tárul a lógó fogantyú.

A kilincs letörését is érzékeljük, mivel, amit megmarkolnánk nyitáskor az nincs, van helyette viszont az éles fém, ami kézvágást okozhat.

A HiSec ajtó kilincs csere nálunk könnyen megrendelhető, szakszerű, gyors, akár aznapi vagy másnapi munkavégzéssel állunk budapesti ügyfeleink rendelkezésére. Ha ránk bízza a kilincs cserét, amiben eltört a rugó, vagy letörött a fogantyú, akkor mi minden esetben már az erősebb, ún. erősített betétes verziót szereljük be, ami nem törik le. Amennyiben szükséges, az ajtón is igazítunk, hogy a jövőben ne kelljen az ajtót záráskor-nyitáskor rángatni, ezzel is a kilincsre hárítva a terhet.

Budapest kerületeiben a HiSec ajtó kilincs cseréjét korrekt áron vállaljuk a pórul járt ügyfelek esetében. Ne álljon neki házilag ezt elvégezni, hiszen vannak olyan igazítási eljárások, amihez nem elég egy csavarhúzó vagy egy fogó. Kérjen tőlünk ajánlatot kilincs cserére, fémtörés- vagy rugótörés miatt, mi a szervizautónkban mind jobbos, mind balos kivitellel fel vagyunk szerelkezve. Munkáink függvényében igyekszünk a legrövidebb időn belül időpontot adni a megrendelők számára.

Sajnos a HiSec ajtó egy örök malacpersely, arra mindig lehet költeni, mert ha nem a kilincs törik le, akkor vagy a zárszerkezet adja meg magát, vagy az ügyeskezű betörők mennek be hang nélkül, nyomtalanul és zajtalanul az ajtón. Mi ezekre is fel vagyunk készülve, hiszen a helyszínen azonnal el tudjuk végezni a HiSec ajtók kilincseinek, zárbetétjeinek, vagy akár a zárszerkezeteinek a cseréjét. A kilincsek esetében az erősített változatot szereljük fel, a zárbetétek esetében pedig egy olyan magas biztonsági fokozatú zárbetétet szerelünk be, amit nem lehet gyorsan és zajtalanul kinyitni a betörőknek.

A rugó- és a kilincstörés problémája minden esetben az ajtó rossz beépítése miatt van, tehát a kilincset záráskor-nyitáskor valamilyen irányba emelni, húzni, tolni kell. Emiatt következik be a törés. Továbbá a régi, első generációs HiSec ajtó kilincsek anyagminősége még nem volt megfelelő, így az 5-10 évvel ezelőtt beszerelt HiSec ajtók kilincsei most kezdenek el töredezni, miáltal cserére szorulnak.

Hívjon zárszerelő szakembert, olyan megbízható céget, akiknek ez a szakterülete, akik évek óta ezzel foglalkoznak, és rövid időn belül, számla kiállítása mellett, garanciával vállalják e munkafolyamatot! Sajnos egyre több a tapasztalatunk afelől, hogy ugyanolyan rossz, gyenge minőségű lemezkilincs kerül felszerelésre, mint amilyen letörött. Ez azért van, mert az általunk meghirdetett ár alatt van 3000 forinttal olcsóbb megoldás, csak az ügyfél azzal nem számol, hogy a kilincs nemsokára megint letörik és kezdődik elölről az egész. Az új kilincs cserénél pedig a lényeg pont az lenne, hogy egy erősebb, masszívabb, strapabíróbb kilincs kerüljön felszerelésre a többpontos HiSec bejárati ajtóra.

A HiSec ajtó ismertetőjele a gyári logó, embléma az ajtó jobb vagy bal felső sarkában, ami a saját márkajelük. Továbbá a kilincs világítása is ismertetőjel, valamint a többponton való záródás. Külső kinézete az ajtónak fehér és barna lehet, cseresznye, tölgy, dió, mahagóni színekben, általában kazettás kiosztású, jó szigetelésű, 12 pontosnak meghirdetett ajtó. Balos és jobbos kivitelűek is lehetnek, és főként befelé nyílnak. Kül- és beltéren találkozhatunk velük, általában lépcsőházak bejárati lakásajtóiként használatosak, vagy garázs és tároló hátsó ajtóként alkalmazzák őket.

Azoknak az ügyfeleknek, akiknek letörött a kilincse, jó hír, hogy van megoldás a gyors cserére! Csak meg kell rendelni tőlünk a szolgáltatást, melyet rugalmas időbeosztással, egy munkanapon belül elvégzünk!

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár