Törött kínai ajtókilincs csere Budapest

Kínai ajtókra szakosodott, megbízható budapesti zárszerviz cégünk gyors helyszínre érkezéssel vállalja a HiSec és egyéb kínai bejárati ajtók kilincs cseréjét. Milyen esetekben szükséges a kilincs cserét elvégeztetni?

Általában HiSec ajtó esetében két dologra vezethető vissza a kilincs törése vagy a kilincsben benne lévő rugótörés. Az egyik gyakori ok, hogy az ajtó már régi, folyamatos használatban van, illetve a régi ajtókon még a gyengébb anyagból készült kilincs található. Az idők során gyakran használt kilincs és a gyenge anyagminőség miatt sokszor előfordul, hogy a kilincsben eltörik a belső rúgó. Ilyenkor a kilincs már nem úgy áll, ahogy szokott, azaz nem vízszintes helyzetben van. A kilincstörés keletkezhet mind a külső, mind a belső oldalon. A másik ok pedig az, amikor az ajtó szakszerűtlen, rossz beépítése miatt a kilinccsel szükséges rángatni, emelni az ajtót, így a kilincsre tevődik a terhelés, és emiatt a gyenge anyag nem bírja, így letörik.

Amikor a kilincs kézben marad, tőből letörik, akkor cserélni kell, mégpedig egyrészt biztonsági okokból, hogy senkinek a kezét ne vágja meg, másrészt, mert most a kilincs helyett a kulcsra tevődik rá a terhelés és nehogy legközelebb a kulcs törjön bele a zárba. A kilincsnek a feladata az ajtó csapdanyelvének a visszahúzása, így ideig óráig lehet ezt a kulccsal pótolni, de nem érdemes sokáig ezzel játszadozni.

Akár régi a HiSec ajtó, akár már az újabb változat és a kilincs letörött, budapesti zárszervizünk gyorsan és hatékonyan állítja el ezt a problémát. Amit tudni érdemes, hogy a kilincsek párban vannak, így nem tudunk külön külső vagy külön belső kilincset cserélni csak, továbbá nem tudjuk csak magát a kilincset sem cserélni. Kompletten van az egész egység, azaz a külső és belső kilincs a hosszúkás pajzzsal, belülről a kis ráfordító kallantyúval, kívülről a kéken világító leddel. A kilincs csere műveletét -munkáink függvényében- akár aznap el tudjuk végezni, a megrendeléstől számított pár órán belül. Cégünk elsősorban Budapesten vállal HiSec és kínai kilincs csere munkákat, de Pest megyei ügyfeleink rendelkezésére is szívesen állunk, pl. Budaörsön, Dunakeszin, Fóton, Érden, Szentendrén, Pomázon, stb.

Amit nagyon fontos tudni, hogy zárszerviz cégünk kimondottan és kizárólag az erősített változatú kilincseket szeréli fel a letört helyére. Ez annyit jelent, hogy acélmerevítéssel vannak a kilincsek ellátva, így garantálható, hogy nem fognak a jövőben letörni és kézben maradni. Legalábbis az elmúlt 5 évben egyetlen esetben sem hívtak minket vissza garanciális okok miatt, hogy a mi általunk szerelt, erősített kilincs újból letörött volna.

Amire figyelni kell, hogy bár ez a kilincs drágább, mint a webáruházban kapható pár ezer forintos kilincsek, ellenben az elmúlt években nem találkoztunk ennek a kilincsnek a letörésével, szemben a webáruházas olcsó változatokkal, melyek elképzelhető, hogy egy-két héten belül már letörnek, de pár hónapon belül egészen biztosan. Így, ha nem szándékozik egy munkát kétszer elvégeztetni, illetve egy kilincset kétszer megvásárolni, jobb, ha egyből hozzánk fordul! Cégünk szakemberei hatalmas tapasztalattal állnak a kínai HiSec ajtó tulajdonosok rendelkezésére! A kilincseket azonnal tudjuk prezentálni jobbos vagy balos változatban, hiszen szervizautóikban ezek a kínai kilincsek raktárkészleten vannak.

Ne habozzon, ne várjon sokat, ha a kínai HiSec ajtó kilincse már letörött, ne várja meg, míg nagyobb lesz a baj! Forduljon egyből hozzánk, Budapest területén akár pár órán belül már élvezheti az új erősített kilincset! Mindehhez egy grátisz ajtóbeállítást is elvégzünk, mely után a kilincs nem fog erőkarként funkcionálni az ajtóban, elvégre nem arra lett tervezni, hogy rángatni kelljen vele az ajtót. A beállítás után a rángatás megszűnik, így a közel jövőben semmi probléma nem lesz a HiSec bejárati ajtóval!

Figyelem! A kilincs csere nem zárbetét csere, a zárbetét marad a régi, a kulcsok maradnak a régiek! Ha zárbetét cserét is szeretne, nem probléma, a részletek miatt hívja ügyfélszolgálatunkat vagy tájékozódjon az adott almenüpontban!

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár