Törésvédett zárbetét cseréje HiSec ajtónál

A műanyag bejárati ajtók után a második legnagyobb darabszámban eladott és beszerelt a kínai bejárati ajtók valamelyik változata, leginkább a HiSec ajtók. Ezek igen népszerűek a magyar háztartások nyílászáróiként, mivel az áruk elfogadható, jó hőszigetelő képességük van, könnyű a kezelhetőségük, tisztításuk és sokan azt hiszik, jó vásárt csináltak.

A HiSec ajtók zárszerkezetei kulcsvezérlésű kivitelűek, és kétzáras változatúak. A felső zárszerkezet előrefele zár, a kilincs alatti főzár pedig háromirányú záródást biztosít.

A zárbetét kiválasztására fontos hangsúlyt fektetni, mivel a kínai ajtók gyári zárbetétjei védelem nélküliek, ami azt jelenti, hogy a gyártó se fúrás, se finomnyitás, sem pedig magkihúzás vagy zártörés elleni védett zárbetétet adott az ajtóhoz. Ezek a zárbetétek ajtóvastagság függvényében különböző méretűek lehetnek. Cseréltesse le mihamarabb ezeket a kínai zárbetéteket, mivel a betörők egy ún. zárfésűvel vagy beütőkulccsal könnyedén ki tudják nyitni őket!

A második leggyakoribb zárnyitási módszer a zárbetét maghúzása, illetve a zárbetét törése. Ilyenkor a betörők különböző célszerszámokat alkalmaznak, így hangtalanul, egy-két perc alatt kinyitják az ajtózárat. Ez már roncsolásos technika, de ez a betörőket hidegen hagyja.

Több mint 15 éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy ezen betörési eljárások ellen csakis interaktívcsapos zárhengerrel, illetve törésvédelemmel rendelkező zárbetéttel lehet védekezni. Cseréltessen velünk RB Keylocx izraeli, minőségi zárbetétet, amit a betörők semmilyen módszerrel nem tudnak kinyitni! Nálunk zárszerviz formájában elérhető ez a szolgáltatás, munkanapokon 8 és 20 óra között. Jól felszerelt műhelyautónk segítségével, felkészült szakembereink a helyszínen elvégzik a zárcsere, zárbetétcsere szolgáltatást.

Amit mi kínálunk, az egy izraeli felső-közép kategóriás, törésvédett, másolásvédett RB Keylocx zárbetét, ami csakis a mi szervizünkben érhető el. A zárbetét MABISZ 5-ös ajánlással rendelkezik. Közvetlenül a gyártótól vásároljuk a zárbetétet, így az ügyfeleknek jó áron tudjuk tovább értékesíteni zárszerviz szolgáltatással egybekötve.

A törésvédett zárbetéthez 5 darab gyári kulcs tartozik. Minden esetben az ügyfél elött bontjuk ki a zárbetétet a dobozból biztonsági okokból. A kulcsok mellé jár egy plasztik kódkártya, ami a további kulcsok másolásához fog kelleni. Mi kulcsmásolással nem foglalkozunk, ez ügyben a partnerünket, a Kulcskirály zárszaküzletet szoktuk ajánlani. Minden esetben a kulcs elkészítése előtt elkérik ezt a kódkártyát.

Ne hagyja, hogy lakása a betörők áldozatává váljon, óvja családját, értékeit, jó minőségű, izraeli Keylocx zárbetéttel! Szánjon pénzt a biztonságra, mert egyre nő a lakásbetörések száma a rossz, elavult, védelem nélküli zárbetétek miatt! Nem győzzük hangsúlyozni ezeknek a fontosságát! A baj hamar megtörténik, meg kell azt előzni, hiszen nagyon nagy kárt tud okozni egy családnak, ha felforgatják a lakást és eltulajdonítják az értéktárgyakat. Arról nem is beszélve, hogy a saját otthonukban egy idegen személy tartózkodott, akkor amikor éppen a család az emeleten fent vagy a másik szobában aludt, vagy éppen a családtagok távol voltak otthonról!

Hívja cégünket, ha a biztonságot szeretné növelni, mi készséggel állunk rendelkezésére Budapest területén!

06-30-408-89-14

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár