HiSec ajtó kilincs csere Dunakeszi

HiSec ajtó zárszerviz szolgáltatásunkat kiegészítettük Dunakeszire is, mivel egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a Kínából ezresével beszállított csodaajtók irányába az ügyfelek részéről.

Ezek az ajtók különös módon igen nagy szervizellátást igényelnek, hiszen minőségi fokok, beállítási problémák miatt szinte napi feladatként látjuk el ezen ajtók szervizelését. Amit vállalunk: letört kilincsgarnitúra külső és belső komplett cseréje, zárbetét feltörés vagy kulcselvesztés miatti helyszíni zárcsere, illetve hevederzár és másodzár szerelés HiSec ajtókra, bevéső- és többpontos zárszerkezet csere, zárszerelés a helyszínen.

Cégünk gyorsan, szakszerűen, ügyeleti jelleggel végez és vállal gyors HiSec ajtó zárszerelést, zárcserét, zárbetét-cserét garanciával. Munkáink függvényében akár aznapi kiszállást is tudunk biztosítani, erről azonnali telefonos tájékoztatást adunk ügyfeleinknek. Mi minden munkára garanciát biztosítunk az ügyfél felé számlával, ezzel is védve magunkat, illetve az ügyfél jogait.

Sajnos ezek a kínai ajtók olyan minőségben kerültek be az országba, hogy már a beszerelés után jelentkeznek a problémák. A megrendelőt átverik a pompával, a világító kilinccsel, a 12 ponton való záródással, a különálló zárszerkezettel és az olcsó árral. Ám ha ezeknek kicsit is utánaolvasunk, akkor láthatjuk azt, hogy ezek olyan dolgok, amelyek nem az ajtó minőségét megbízhatóságát mutatják, hanem annak ellenkezőjét. Ezekkel a problémákkal egyre sűrűbben, gyakrabban találkozunk, mivel egyre több a munkánk. Így látjuk a problémát, amivel az ügyfeleknek kell megküzdenie a mindennapok során a nyitás és zárás esetében.

Azért tudunk jó is mondani ezekről az ajtókról, mert a magyar forgalmazó tett lépéseket annyak irányába, hogy a kínai minőség változzon. Masszívabb ajtókat, jobb minőségű kilincsekkel hoz be az országba és jobban nyomon követik az ajtók szakszerű beszerelését is. Mindenkinek azt javasoljuk, nézzen utána, kivel szerelteti be az ajtót, mert egy rosszul beépített ajtó hosszútávon elég sok problémát tud okozni.

Forduljanak hozzánk, ha kizárták/bezárták magukat a lakásba és nem tudnak ki- vagy bemenni, ha elhagyták a lakáskulcsot vagy új lakásba költöztek. Új lakásba költözés esetén mindig nagyon fontos, hogy a régi kulcsok ne nyissák a zárat, mert nem tudni, kinél van még kulcs! Ha hevederzárat vagy másodzárat szeretnének szereltetni a biztonság fokozása érdekében, akkor nagyon jó helyen járnak! Telefonáljanak nekünk! Mi azért vagyunk, hogy a legrövidebb időn belül segítsünk az ügyfeleinknek, hiszen ezek akut problémák, ezeket gyorsan el kell látni, meg kell oldani, mert a mai rohanó világban nem maradhat nyitva egy bejárati ajtó senkinél sem! A betörések száma pedig sajnos folyamatosan nő, így óvatosnak kell lenni és nagyon kell vigyázni a lakásra, megfelelő védelemmel kell ellátni az ajtót!

Hívjanak minket, mi rugalmas munka beosztásunkkal vállaljuk és végezzük el ezeket a zárszerelési feladatokat!

Ne feledjék, a zárbetét csere alap, még a vadonatúj kínai ajtóknál is! Maga a gyári zárbetét semmilyen védelemmel nincs ellátva, így az ajtó ki van téve a betörőknek, akik nagyon hamar képesek ezeket a betéteket kinyitni!  Zárbetét cserénél mi fúrásvédett, törésvédett és manipulációs nyitás ellen védett, nagyon jó minőségű izraeli zárbetéteket szerelünk be a kínai HiSec ajtókba, így nem kell meglepetéstől tartania! Ha megvan az ajtó és be van szerelve, azonnal telefonáljon, hiszen csak egy hívásnyira van a teljes biztonságtól!