HiSec ajtó zárcsere után biztonságos lehet

Azoknak az ügyfeleknek, akiknek 12 ponton záródó, beépített csengős, világító kilincses, fehér vagy barna, két különálló zárral ellátott, Kínából importált bejárati ajtaja van, megemlítenénk, hogy majdnem biztos, hogy előbb vagy utóbb betörnek hozzájuk.

Ez az állítás azonban csak akkor lehet igaz, ha még a fekete-piros-sárga színű, gyári kínai kulcsokkal működik az ajtó. Ezt elrettentésképpen írjuk, mert nap mint nap keresnek meg minket aggódó, síró ügyfelek, akiknél ez a betörés már sajnos megtörtént. A két különálló kínai zárbetét nyitása a HiSec ajtóban egy ügyes kezű betörőnek maximum két percébe telik, és ha jó kedvében van és poénos akar lenni, akkor miután kirámolta a lakást, ugyanígy vissza is tudja azokat zárni. Mondani sem kell, hogy ezek a zárak valójában mennyit is érnek, milyenek biztonságilag, ha kulcs nélkül ilyen könnyedén ki lehet őket nyitni.

Budapesten a már meglévő, beszerelt kínai ajtók száma több tízezer darab, és nagyon sok betörő specifikusan erre az ajtóra szakosodott, mivel tudják, hogy ezt roncsolás nélkül, zajmentesen ki lehet nyitni. De mi a megoldás?

A megoldás a zárcsere. Ha lehet, ne ugyanilyen filléres vacakra, mint ami benne van, mert azzal ugyanez a helyzet, hanem normális minőségű zárbetétre. Lehetőleg ezt sem házilag kéne elvégezni, hanem inkább szakembert hívni, mivel a kínai zárszerkezetet össze kell illeszteni az európai profilú zárbetéttel, ami zárszerelő szakember tudását igényli.

Naponta végzünk a HiSec ajtókban alsó- és felső zárbetét cserét, de mindig találkozunk új feladatokkal, problémákkal, amit egy csavarhúzó segítségével nem lehet elhárítani! Más szerszámok szükségesek már hozzá, ami nem feltétlen van jelen minden háztartásban.

Cégünknél megrendelhető a kínai HiSec ajtóban, akár egy, akár két zárbetét csere, aznapi vagy másnapi munkavégzéssel, gyors kiszállással, Budapest minden kerületében. Mi kizárólag az izraeli Keylocx és LOCXIS zárbetéteket telepítjük, más terméket nem szerelünk, nem ajánlunk! Mi ezeket preferáljuk, mert mind biztonságilag, mind minőségileg megállják a helyüket és szervizautónk is ezekkel a zárbetétekkel van felszerelkezve.

Az izraeli zárbetétek MABISZ 5 és 6 fokozatúak, azaz a legmagasabb minőségű, bevizsgált termékek. Nemcsak itthon vizsgálták, tesztelték őket, hanem Európában és Izraelben is be vannak vizsgálva a TÜV által.

A zárbetétek mindennemű zárnyitási technikáknak ellenállnak, többek között a fúrásnak, törésnek, savazásnak, kocogtatásnak és manipulációs zárnyitásoknak. Ezeken felül mind a Keylocx, mind a LOCXIS zárcilinder szabadalmi védelem alatt áll, így csakis a hozzájuk tartozó kódkártya felmutatásával lehet kulcsot másoltatni.

A HiSec ajtó zárbetét cseréje 32.000 Ft-tól elérhető nálunk, mindkét zárbetét cseréje esetén kedvezményt adunk. Mindig javaslatot teszünk a második zár cseréjére is, hogy még biztonságosabb legyen a HiSec ajtó.

A kínai HiSec ajtó biztonságát növelni csak jó minőségű zárbetétekkel lehet! Hevederzárat vagy másodzárat elég ritkán szoktunk rá felszerelni, az ajtó beépítése és a fal kialakítása miatt.

Ha egy lépcsőházon végig megyünk, egy szinten legalább 5 lakásból 3 lakás ajtaja kínai ajtó, ami lehet HiSec, Secdoors vagy barkácsáruházas. Így a következő években mind a betörők, mind a zárcsere szolgáltatók munkája biztosított. A tulajdonosoknak csakis az izraeli zárbetét cserét javasoljuk, hogy mi menjünk elvégezni a zárcserét és még a betörők megjelenése előtt és ne utánuk lehetőleg!

A HiSec ajtó zárcseréje után mindig számlát adunk az elvégzett munkáról, így ezt el is tudják számolni és egyben a garanciát is a számla biztosítja.

A Keylocx és a LOCXIS zárbetét laponmart kivitelű, könnyedén belemegy a forgógyűrűs rozettába, nincs a kulcsnak válla, nem akad, mint a többi európai gyártó kulcsa a fúrásvédő karikába.

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár