HiSec bejárati ajtók zárcseréje kiszállással

Cégünk szakosodott szerviz a HiSec ajtók tekintetében, mivel ezeknek a kínai bejárati ajtóknak az esetében gyakran van erre szükség, hiszen sok probléma adódik ezzel az ajtóval.

A probléma a zárbetétek minőségénél kezdődik, majd folytatódik a rossz ajtóbeépítéssel és a záralkatrészek meghibásodásával, az alábbi variációkban.

Kilincstöréskor az emberek nem tudják, hova forduljanak, kit hívjanak ez ügyben, csak azt veszik észre, hogy a kilincs külső- vagy belső oldala a kézben maradt. A kilincseket csakis párban tudjuk cserélni, külön külső vagy belső részt, csak magát a rugót, csak a kilincset, vagy csak a címert nem tudjuk cserélni. Ha kilyukad a zokni, abból is egy párat szükséges megvásárolni, ha újat szeretnénk. A HiSec ajtó kilincstörése adódhat az ajtó szorulásából, a kilincs rángatásából, de akár a kilincs elkopásából, vagy az anyagfáradás miatt is. Az előbbi két probléma azonban mindig a rossz beépítésre vezethető vissza.

A másik probléma a zárbetét, az is az évek alatt annyira megkopik, hogy a kulcsot egyre nehezebb beletolni és kihúzni belőle. Rosszabb esetben a kulcs megáll függőlegesen és nem jön ki a zárból, beleszorul. Ilyenkor mindenféleképpen zárszerelő szakemberre van szükség, mert csakis a zárbetét roncsolásával lehet az ajtót kinyitni, hiszen úgy állt meg a henger a zárbetétben, hogy azt szét kell fúrni.

Előzze meg az ilyen költséges zárnyitásokat, cseréltesse le időben a gyári kínai zárbetéteket az általunk forgalmazott, jó minőégű, izraeli zárbetétekre, így garantált a hosszútávú problémamentesség, továbbá a jó működés!

Talán a harmadik legnagyobb probléma maga a zárbetét tudásszintje. Rengeteg HiSec ajtó van beszerelve és rengeteg HiSec ajtót törnek fel a betörők hang és nyom nélkül! Ez megint a zárbetét biztonsági szintjének köszönhető, hiszen gyárilag nem tesznek bele semmit, ami megelőzné, kivédené ezeket a problémákat. Mi olyan zárakat javaslunk ügyfeleinknek, mely ellenállnak, védenek az ilyen zárnyitásokkal szemben, megállítják a betörőt, aki inkább egy másik ajtóhoz megy, mert az izraeli Keylocx és Dynamic zárakat nem tudja gyorsan és hangtalanul kinyitni!

A zárbetét csere menete: mivel mi is hirdetjük a szolgáltatást, így a weboldalon meghirdetett árképzést elolvashatják, és a képek alapján ráismerhetnek saját ajtóikra, ami vagy egy az egyben olyan, vagy valami hasonló. A kínai ajtó- és zárgyártó cégek egymásról koppintják a zárakat, kilincseket, ajtókat, maximum a zárak minősége és a zárbetétek mérete különbözik. Nekünk ez nem probléma, mert a különböző méretű zárakra fel vagyunk készülve. Minden zárcsere megrendelést telefonon kell leadni. A diszpécser kolléga válaszol a hívásokra és ő egyezteti le az időpontot, a helyszínt és a telefonszámot, illetve, hogy milyen zárat, anyagot kell az ügyfélnél beszerelni, azaz, milyen ajtóról van szó.

Mi mindig jó minőségű zárakat tartunk a szervizautóban, főként RB LOCXIS, RB Dynamic és RB Keylocx zárbetéteket szerelünk be a kínai ajtókba. Mi ezeket forgalmazzuk, évek óta telepítjük őket, hiszen számunkra fontos a biztonság és a minőség! Kínai zárakat, zárbetéteket nem használunk, mert nem gyűjtjük a problémás munkákat és a panaszokat!

Válasszon minket, ha HiSec ajtója van és zárat szeretne benne cseréltetni! Mi nemcsak jó zárat, hanem korrekt, garanciális szolgáltatást biztosítunk rövid határidővel Budapest kerületeiben! Pest megyei ügyfeleinket is kiszolgáljuk, náluk is vállalunk zárcserét, maximum 20 km-es vonzáskörzetben! Ennél távolabb nem vállalunk munkát, mert sok idő elmegy az utazással!

Munkarendünk elérhető hétköznap, hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 20 óra között! Jelentkezzen be mielőbb zárbetét cserére nálunk, ha Ön is HiSec ajtóval rendelkezik!

hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár
hisec ajtó, hisec ajtózár, ajtózár, kínai ajtózár